Prvi 422 pregleda 16. veljače 2021.

Uhićen je reper Buba Corelli: Sudjelovao u pucnjavi?

Marin Tironi/Pixsell

Reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, uhićen je nakon jučerašnje pucnjave u sarajevskom naselju Stup. Policija ga je pronašla u automobilu koji su potom temeljito pretresli...

"Uhitili smo dvoje ljudi povezanih s jučerašnjom pucnjavom u sarajevskom nasipu Stup", rekao je glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić za Avaz, piše 24sata. Kako dalje navode, Buba Corelli uhićen je u ulici Ljubljanska u Sarajevu, u automobilu. Policija je pretresla i vozilo.

Poznati reper tereti se za kazneno djelo protiv opće sigurnosti, nošenje oružja i nanošenje teških ozljeda. Iz MUP-a KS je potvrđeno da ozlijeđene osobe nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobivenim u tučnjavi. Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu, a za tim autom je raspisana potraga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cora (@bubacorelli)

Buba Corelli se, kako prenosi Avaz, trenutno nalazi u prostorijama za zadržavanje MUP-a KS i čeka da ga izvedu pred tužitelja. Povodom jučerašnjeg incidenta, reper je izjavio:

"Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan s nemilim događajem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cora (@bubacorelli)

Podsjetimo, do pucnjave je došlo u ponedjeljak 16:30 sati, a policajci su na mjestu zločina pronašli dvoje ozlijeđenih ljudi.

Buba Corelli (31) poznati je sarajevski reper i pjevač koji proteklih godina raznim hitovima puni top-ljestvice Balkana. Najviše svojih hitova kreirao je sa svojim najvećim suradnikom, Jalom Bratom.

Neki od njihovih najpoznatijih hitova su "Ona'e", "Balenciaga", "Karantin", "Klinka", a rijetko se dogodi da neka njihova pjesma ne dosegne nevjerojatne brojke od desetke milijuna pregleda na YouTubeu.

Corelli je i ranije imao problema sa zakonom. Ranije je bio osuđen na godinu dana zatvora zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prodaje opojnih droga, a iako je kratak period proveo u zatvoru još prije nekoliko godina, naposljetku je sve riješio tako što je platio globu, piše 24sata.

Više informacija pratite na portalu 24sata.

Tvoja reakcija?