Prvi 200 pregleda 03. lipnja 2021.

Uključi se: Pomozi skupiti novac za sisačku bolnicu

U akciju su se uključili brojni poznati glumci, pjevači, poduzetnici, influenceri, a među njima i JoomBoosovci Marko Cuccurin, xniks2x i Mimiermakeup

U hvalevrijednoj akciji za pomoć potresom pogođenom Sisku, deseci poznatih okupili su se kako bi, doniranjem svoje odjeće, prikupili novac za obnovu sisačke Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić". Među njima su poznati pjevači, glumci, poduzetnici, ali i JoomBoos influenceri, Marko Cuccurin, xniks2x i Mimiermakeup. JoomBoos je i zlatni sponzor akcije koja traje do 5. lipnja, kada će se održati humanitarni tjedan mode.

Na platformi ReStyloh svaki dan ćete moći pronaći nešto iz ormara poznatih, kupiti to i znati da vaš novac odlazi u najbolje ruke. Sva se roba prodaje za petinu izvorne cijene, a cilj akcije je prikupiti 100.000 kuna za obnovu sisačke bolnice. 

 | Autor:

"Svi su se vrlo rado odazvali akciji. Osim što prikupljamo konkretnu pomoć, akcijom promičemo niz vrijednosti – od brige za ljude u području pogođenom potresima kojima je nužna kvalitetna medicinska skrb, do ekološke osviještenosti. Naši sudionici već su sudjelovali u brojnim humanitarnim akcijama i poznati su po svom dobrom stilu. Zahvalna sam na njihovom odazivu kako bi ojačali širenje naših zajedničkih vrijednosti te pomogli ostvarivanje humanitarnog cilja ove akcije", ispričala je Dijana Dražetić, pokretačica Humanitarnog tjedna mode i platforme ReStyloh za Večernji list.

Uključi se i ti u akciju ako već nisi! Klikni ovdje.

Tvoja reakcija?