Prvi 45 pregleda 04. svibnja 2016.

Ukrajinska pobjednica gošća Supertalenta: Od crtanja pijeskom zarađuje za život

Kseniya Simonova
Nova TV
Ukrajinska pobjednica gošća Supertalenta: Od crtanja pijeskom  zarađuje za život Ukrajinska pobjednica gošća Supertalenta: Od crtanja pijeskom  zarađuje za život Ukrajinska pobjednica gošća Supertalenta: Od crtanja pijeskom  zarađuje za život Ukrajinska pobjednica gošća Supertalenta: Od crtanja pijeskom  zarađuje za život Ukrajinska pobjednica gošća Supertalenta: Od crtanja pijeskom  zarađuje za život

Ove nedjelje ne propustite jedinstvene nastupe deset polufinalista, kao i nevjerojatnu točku pobjednice ukrajinskog 'Supertalenta'

Magazin Forbes 2014. godine Kseniyju Simonovu i njezinu umjetnost crtanja pijeskom kojom zarađuje za život, uvrstio je na listu 10 najzanimljivijih poslova na svijetu, a ove nedjelje njezin talent kojim fascinira cijeli svijet imat će priliku vidjeti i gledatelji Supertalenta u drugoj polufinalnoj emisiji uživo na Novoj TV.

Ova jedinstvena umjetnica odnijela je pobjedu u ukrajinskom Supertalentu 2009. godine kada je oduševila javnost vještom kombinacijom animacije, slikarstva i glazbe stvarajući svoj vlastiti jezik umjetnosti – jezik crtanja s pijeskom.

Iako pomalo neuobičajena tehnika za umjetnike, Kseniya je postala poznata upravo zahvaljujući svojoj različitosti koristeći pijesak u stvaranju slika i priča.
Umjetnost koju Kseniya stvara je čarobna. „Ono što ja radim jest da stvaram kazalište u svojoj glavi i to je moje unutarnje kazalište. Pijesak je vrlo pogodan animacijski mediji koji je vrlo fleksibilnog karaktera. Putem njega pokazujem što se događa u mojoj glavi i reprezentira likove koje ja mogu stvoriti u sebi.“ kazala je Kseniya u intervjuu za Gbtimes.

 

Iako je sve počelo kao hobi, pobjedom u Supertalentu, gdje je u finalu pijeskom ispričala tužnu priču kojom je prikazala posljedice njemačke invazije tijekom 2. svjetskog rata i dirnula mase, postala je apsolutna senzacija, a sada putuje svijetom gostujući i crtajući za mnoge visoke dužnosnike i kraljevske obitelji.

Ideja i njezina vizualizacija najznačajniji su elementi animacije u pijesku na kojima počiva vrijednost te umjetnosti, a što je Kseniya pripremila za hrvatsku publiku, doznat ćemo ove nedjelje u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta. U novom izdanju popularnog showa Nove TV svoju priliku za ulazak u finale ima novih desetero polufinalista, a osim deset jedinstvenoh točaka bit će zanimljivo vidjeti i Ksenyju Simonovu koja već godinama oduševljava svojim iznimnim talentom.

Fotografije koje oduzimaju dah nalaze se u GALERIJI.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?