Prvi 1626 pregleda 22. listopada 2020.

Uoči Halloweena u kina stiže napeti horor 'Stan 32'

Ove jeseni u najgledanijem ovogodišnjem španjolskom filmu, počet će borba na život ili smrt...

Od 29. listopada u Cineplexx i odabrana kina stiže nam intrigantan horor 'Stan 32', temeljen na istinitim događajima.

POGLEDAJTE TRAILER:

Godina je 1976. Madrid, glavni grad Španjolske. Početak španjolske tranzicije nakon smrti generala Franca godinu ranije, obitelj Olmedo seli se u veliki grad iz svog rodnog mjesta nadajući se većoj zaradi i boljem životu za sve svoje članove.

 | Autor:

Obitelj čine Manolo, farmer zaposlen u poznatoj tvornici kamiona Pegaso, njegova žena i prije toga šogorica Candela, zaposlena u razvikanom trgovačkom centru Galerías Preciados, najstariji sin Pepe, sramežljivi i mucavi dvadesetogodišnjak koji se osjeća kao stranac u gradu u kojem ne može pronaći posao, starija kći Amparo kojoj je san živjeti u Parizu i raditi kao stjuardesa za avio kompaniju Iberia; dijete Rafael „Rafi“, jedini sin Manola i Candele nakon što ju je njezin prvi muž (otac Pepea i Amparo) ostavio; i na kraju Candelin stari i senilni otac s problemom pamćenja. 

 | Autor:

Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu 32 koji su kupilioni nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote...

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

Redatelju Albertu Pintu ovo je prvi dugometražni film koji samostalno potpisuje. U glavnim su ulogama Begoña Vargas, Iván Marcos, Beatriz Segura, Sergio Castellanos i José Luis de Madariaga. Filmski kritičari posebno su istaknuli i odličnu glazbu i scenografiju, za što su zaslužni Frank Montasell i Lucas Peire te Marta Petite.

 | Autor:

Napeti horor Stan 32 u Cineplexx i odabrana kina stiže 29. listopada! Brrr, pripremite se...

Tvoja reakcija?