Prvi RAP CAMP 1480 pregleda 02. studenoga 2019.

Upoznajte Rap Camp kandidate iz Fil Tilenovog tima

Luka Stanzl/Davor Puklavec/Pixsell

Prva epizoda već je vani, ako si je pogledao već znaš da su kandidati iznimno talentirani. Upravo su zbog svog talenta dogurali u top 12. Predstavljamo ti kandidate iz tima Outsideri koje mentorira Fil Tilen

Lea Milanović - Warisa Lie

Lea Milanović je rođena Zagrebu. Repanjem se bavi tek godinu dana i jedina je djevojka u Rap Campu. Upravo to ju izdvaja od ostatka ekipe, a i činjenica da se rapom bavi tek godinu dana. S obzirom na to da nije dugo u rap vodama, laska joj što je upala među opaku ekipu. Osim rapom, Lea se bavi i orijentalnim plesom. Publici je poručila da od nje mogu očekivati iskrenost. O mentoru Fil Tilenu ima samo riječi hvale, a od showa očekuje puno zabave i smijeha. 

Saša Stević - Fenksta

Saša dolazi iz Umaga, a baš ako i Lea o mentoru ima samo riječi hvale. "Pokazao se točno onako kako sam očekivao. Jako je profesionalan, pomaže nam u svakom koraku", kaže. On je najstariji kandidat stoga ima više iskustva od ostale ekipe i pjevačkog iskustva koje bi mu također moglo donijeti prednost u odnosu na ostale. Od showa očekuje uvid u showbiz, ali i nova znanja, kako od mentora tako i od drugih kandidata pa i following na društvenim mrežama

Filip Nakić - Naxy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fat boy slim @joomboosyt

A post shared by EL NAXY🎤🎤 (@is.that.naxy) on

Šibenčanin Filip Nakić od showa očekuje 'dobru vibru', pozitivu i pobjedu. Kaže da su mu snimanja fantastična i ekipa odlična. "Bez obzira što se snima, uvijek je zafrkancija na maksimum", kaže Filip. Kao svoje prednosti izdvaja svoj flow i karizmu koju posjeduje. Rekao je da mu je Fil Tilen uzor, a hvali ga i u ulozi mentora te ističe kako od njega može puno naučiti.

Nikola Raspolić - Prikola

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Nikola stiže iz Rijeke i kaže da mu snimanja ne predstavljaju problem te ističe kako je ekipa super. Ovaj 20-godišnjak kaže da je Fil Tilen super mentor te se nada da će od njega 'pokupiti' dosta znanja. Od showa očekuje dobru zabavu i stjecanje novih znanja. Prednost mu je, kaže, humorističan pristup rapu. Nikola smatra da će se super slagati s ostalim kolegama.

 

Ovdje pogledajte novi video!

 | Autor:

Tvoja reakcija?