Prvi RAP CAMP 702 pregleda 05. studenoga 2019.

Upoznajte Rap Camp kandidate iz Raayjevog tima

pixsell/neo visuals

Prije izlaska nove, uzbudljive epizode Rap Campa, koja stiže u četvrtak u 12:00 sati, upoznajte preostalih četvero kandidata, ovoga puta iz tima slavnog slovenskog producenta, Raayja.

Emanuelle Cvek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎

Objavu dijeli KCV3 (@emanuelle_cvek)

Emanuelle nam je priznao kako mu je još uvijek nepojmljivo koliko je zapravo genijalna atmosfera na snimanjima, a o Raayju kao mentoru ima samo riječi hvale.

"Raay je super mentor, razumije se u glazbu i mislim da je možda i najbolje to što sam upao baš u njegov tim", rekao je Emanuelle, koji od showa očekuje dobru zezanciju, ali i da iz svega nešto nauči.

"Od drugih se kandidata ističem po dubini riječi koje repam i opuštenom, pozitivnom, ali realnom stavu", dodaje.

Adrijan Šimunaj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zajebannncijaaa 🤟🤟🤟

Objavu dijeli *ASH* (@adrijan_simunaj)

Adrijan se također složio da je na snimanjima s JoomBoos ekipom jako opušteno i dobro, a Raayja smatra najboljim mentorom od svih.

"On je definitivno najbolji mentor od svih, puno nam pomaže, gura nas da budemo najbolje verzije sebe. Jako sam zahvalan što mi je baš on mentor", kaže Adrijan, koji ovim showom želi ostvariti svoje snove. 

"Ono po čemu se ističem od ostalih je to što sam uvijek za zezanciju i skroz sam svoj. Uvijek se trudim nasmijati ekipu, a i moj stil repanja se razlikuje od ostalih", kaže.

Tino Katalinić

Tino je priznao da mu je prezabavno na snimanjima, zbog čega bi što duže htio ostati u showu samo kako bi se mogao što više družiti s ekipom. 

"Raay je, pak, najbolji mentor kojeg sam mogao dobiti. Najbolje od svih razumije trendove i daje nam super podlogu da se svidimo publici", kaže Tino, koji od showa očekuje, ni više ni manje nego - pobjedu. Ipak, nada se da će se prije svega dobro zabaviti.

Dorian Begić

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Dorian također ima samo pozitivne riječi za Raayja kao mentora. "Odličan je mentor i daje nam super savjete, a od cijelog showa očekujem dobru zabavu, super druženje i - show", govori Dorian, koji za sebe kaže da je naprosto - najbolji!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?