Prvi RAP CAMP 1397 pregleda 04. studenoga 2019.

Upoznajte Rap Camp kandidate iz Stokinog tima

pixsell/neo visuals

Prva epizoda već je vani, ako si je pogledao već znaš da su kandidati iznimno talentirani. Upravo su zbog svog talenta dogurali u uži krug. Predstavljamo ti kandidate iz Stokinog tima!

Stokin tim zove se Incident team, a kandidati koje će on mentorirati su: Luka Prgić, Mijat Petar Tomić, Marko Dolić i Pavao Došen. Evo što su nam rekli o svom mentoru, o tome kako im je na snimanju i što smatraju svojim najvećim kvalitetama.

Možda te zanima... Upoznajte kandidate koji se bore za pobjedu u Rap Campu

Luka Prgić

 | Autor: luka prgić luka prgić

Luka nam je priznao kako mu je na snimanju dosad bilo odlično, a najviše mu se svidjelo to što radi s profesionalcima. "Kad imaš priliku raditi s ljudima koji znaju što rade, to je odličan osjećaj", rekao nam je.

Od showa, kaže, očekuje zabavu i iskustvo koje će mu pomoći u daljnjoj karijeri, a posebno je nahvalio svog mentora, Stoku. 

"Stole je super mentor, vidi se da mu je jako stalo do uspjeha našeg tima. Stalno dogovara sastanke, probe, trudi se da svi budemo što bolji, pomaže nam, daje super savjete i radi sve ono što bi jedan mentor trebao raditi", kaže Luka.

Kad smo ga pitali čime se najviše ističe od ostalih kandidata, rekao nam je:

"Mislim da se ističem time što sam najmlađi, hehe. No, svatko od nas je zapravo drugačiji, jer svi imamo neki svoj stil. Ja isto imam svoj đir koji furam, ne pokušavam biti kao drugi i to mi je prednost."

Mijat Petar Tomić - Zijo Kalifata

Mijat nam je priznao da mu je jako zanimljivo na snimanjima, ponajviše zato što iz prve ruke može vidjeti kako je to raditi s profesionalnim timom. A o Stoki, kao i ostali, misli sve najnajnajbolje.

"Stoka je veliki pozitivac. Nisam ga nikad vidio, a da nije nasmijan ili spreman na zezanciju. Također, svojim nas iskustvima mentalno pokušava uvesti i pripremiti na showbiz, kako bi nam bilo lakše shvatiti koje su nam mogućnosti i kako bismo se lakše snašli u situacijama koje nas čekaju. Nakon svakog snimanja nas zove i pita kako nam je bilo i maksimalno se trudi da svima bude dobro i da svi daju sve od sebe", kaže Mijat.

"Od showa očekujem dobru podlogu za daljnji rad, a u odnosu na ostale kandidate razlikujem se po tome što sam već 'gotov proizvod', izvana i iznutra. Također, iza sebe imam solidnu diskografiju koja će uskoro biti još solidnija ako ne i bogatija", kaže.

Marko Dolić - Dvle

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Marku je, baš kao i ostalim kandidatima, na snimanjima s JoomBoos ekipom super, a posebno mu je drago što se sve odrađuje bez presinga i opušteno. O Stoki, također, misli sve najbolje.

"Mislim da nam je sa Stokom kao mentorom 'upala sjekira u med'. Genijalno mi je to što uopće imamo priliku raditi s osobom takvog kalibra, osobom koja je ostavila ogroman trag na hrvatskoj rap sceni, a i šire. Mislim da smo svi u timu na istoj valnoj duljini i to mi se sviđa", rekao je.

U showu, kaže, želi izaći iz svoje zone komfora, a kao svoju prednost navodi to što repa i na engleskom i na hrvatskom jeziku. 

Pavao Došen - Šen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Digni ruke u zrak ak si hip hop prvak

Objavu dijeli Šen (@d0sen)

Pavao je istaknuo kako mu se sviđa što se na snimanjima isprepliće profesionalna, a opet opuštena atmosfera i drago mu je što ima priliku surađivati upravo sa Stokom kao mentorom. 

"On je odličan mentor, jako je angažiran oko cijelog showa i želi da njegov tim bude najbolji. Mislim da nas on najviše od svih mentora nabrijava i gura", kaže Pavao, koji od showa očekuje zabavu, super iskustvo i priliku da drugi čuju njegov rad.

Kaže da se od ostalih kandidata ističe svojom energijom i karakterom, ali i stilom te tehnikom repanja.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Savka990

    U braku sam više od 6 godina i bilo je strašno jer me suprug zaista prevario i tražio razvod, rastali smo se prije godinu dana i vratili smo se nakon toliko molbi za lijepim ljubavnim darovima. Toliko volim svoga muža ... prikaži još!