Prvi 595 pregleda 16. svibnja 2019.

Upoznajte youtubera koji brani Jamesa Charlesa

gabrielzamora/Instagram

Kad nije uključen u internetske drame bavi se snimanjem beauty videa

Postoje ljudi koji se ne mogu držati van svađa, čak i kad one nemaju veze s njima, a jedan od takvih je i Gabriel Zamora. Ovaj beauty influencer i youtuber bio je upleten u mnoštvo afera, a kad se ne bavi njima, snima videa za svoj kanal zajedno sa svojom best frendicom Nikitom Dragun, piše Seventeen. Evo što trebate znati o plavokosom youtuberu koji u trenutno najpopularnijoj drami na internetu brani beauty gurua Jamesa Charlesa.

1. Počeo je youtubeati 2014. godine

Svoj prvi YouTube video Gabriel je objavio 2014. godine, a u narednih pet godina skupio je oko milijun pratitelja na Instagramu i 856.000 subscribera na YouTubeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i didnt ask to be born latina nomas tuve suerte 🌹🇲🇽

A post shared by ɢᴀʙʀɪᴇʟ ᴢᴀᴍᴏʀᴀ (@gabrielzamora) on

2. Najbolja prijateljica mu je Nikita Dragun

Njih dvoje su veliki prijatelji koji zajedno rade na velikom broju videa. Za Halloween im je poseban hit taj da se zajedno oblače u razne kostime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharkboy 🦈 & Lavagirl 🌋

A post shared by ɢᴀʙʀɪᴇʟ ᴢᴀᴍᴏʀᴀ (@gabrielzamora) on

3. Drama s Jeffree Starom

Ako se ne sjećate ove afere onda vas definitivno moramo upoznati sa sočnim detaljima. Gabriel je, naime, objavio fotku s Nikitom Dragun, Laurom Lee i Manny Gutierrez, bivšim best frendicama Jeffree Stara. No ono što je napisao u opisu fotke izazvalo je lavinu reakcija.

Napisao je: 'Bijesan je jer bez njega radimo bolje', pritom misleći na Jeffreeja. Ljudima ovo nije bilo smiješno pa su počeli kopati Gabrielovo prljavo rublje kako bi ga posramili. Nakon što su o njima krenule kružiti loše stvari odlučili su se ispričati.Nakon reda sprdnje, reda isprika i reda pomirenja, Gabriel je na kraju nekako završio kao Jeffreejev prijatelj. Okej...

4. Zvijezda je Jeffreejeve beauty kampanje

Godinu dana nakon svađe, Gabriel je u dobrim odnosima s Jeffreejem, a čak je i zvijezda njegove beauty kampanje u kojoj promovira korektore za lice. No, s obzirom na to da je progovorio protiv Tati, koja je Jeffreejeva frendica, to bi moglo uništiti njihove dobre odnose...

5. Njegova kolekcija mercha 'Keep it 100' je hit

Zahvaljujući Jeffreeju Staru, brend Jamesa Charlesa bi uskoro mogao propasti, no Gabriel i dalje nastavlja raditi punom parom. Fanovi i dalje mogu kupiti njegove pink majice s natpisom 'Keep it 100'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Merch 🍭 Link in bio 💘

A post shared by ɢᴀʙʀɪᴇʟ ᴢᴀᴍᴏʀᴀ ɪɪ (@thegabrielzamora) on

6. Odabrao je tim James Charles umjesto Tatinog tima

Prije nego što je Tati objavila čuveni video, Gabriel je objavio jedan u kojem kaže kako smatra da je Tati ljuta na Jamesa zbog njegove suradnje s SugarBearHair. No misli da ona ne bi trebala preispitivati njegovu lojalnost, s obzirom na to da je snimila video s Jamesom Halbertom, s kojim Charles nije u dobrim odnosima.

Nakon što je Tati objavila video 'Bye sister' gdje je prozvala i Gabriela, izjavio je kako je ispričala samo polovicu istine. Tati je rekla kako je James pokušao hetero konobara uvjeriti da je gay kako bi se s njime spetljao, no Gabriel je priznao kako se konobar prvi javio Jamesu. Smatra da nije u redu od nje što iznosi lažne informacije, jer je bila u kuhinji kad se sve to događalo. Gabrielu je Tati jako pala u očima, priznao je...

Eh, da barem mi imamo vremena za ovakve drame u životu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨NYC nights ✨

A post shared by ɢᴀʙʀɪᴇʟ ᴢᴀᴍᴏʀᴀ (@gabrielzamora) on

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaa :O