Prvi 12 pregleda 16. prosinca 2015.

Upravo potvrđeno! Justin pjeva u Areni 9. studenog 2016.!

Justin Bieber
Pixsell

Koncert desetljeća održat će se u hrvatskoj metropoli, a s njim stižu i specijalni gosti iznenađenja...

Bieberovci, ovo su najbolje vijesti za vas!

Upravo doznajemo da jedna od najvećih zvijezda današnjice, Justin Bieber (21) stiže u Zagreb u 9. studenog 2016. godine! Koncert će se održati u zagrebačkoj Areni

- U Zagreb uskoro stiže osoba koja je obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma i koju u stopu prati vojska obožavatelja. Njegovi su koncerti svi redom rasprodani te obara brojne rekorde - tako su prije dva dana najavili pjevača iz xoxo agencije, a sada je napokon ova spektakularna vijest i potvrđena!

- Odmah krećemo skupljati novce - samo je jedan u nizu oduševljenih komentara obožavateljica na društvenim mrežama.

Koncert u Zagrebu će se održati u sklopu njegove svjetske turneje 'Purpose', a pridružit će mu se i specijalni gosti.

Prodaja jednog dijela karata kreće već danas od 16 sati, a prodavat će se do sutra kasno navečer. Riječ je o online prodaji paketa koji uključuju ulaznicu i članstvo u fan klubu. Od petka ujutro kreće prodaja klasičnih ulaznica na webu i čak 5 000 prodajnih mjesta u cijeloj regiji.

Ako se poželite družiti s Bieberom cijeli dan i to ćete moći! Postoji 20 posebnih karata koje ćete moći kupiti za 14 000 kuna.

Najjeftinije karte prodaju se po cijeni od 365 kuna, dok će cijena mjesta u VIP loži biti 1465 kuna. Sve zajedno predviđeno je 17 000 mjesta. Osim toga, s Bieberom dolazi čak 50 ljudi, a nastupat će na dva stagea. Također, pripremite se i za nastup specijalnih gostiju. Potvrđeno je da je riječ o njegovim bliskim prijateljima, ali imena će biti otkrivena tek pred sam koncert. 

Uskoro opširnije...

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • marita

    Jeeeejjjjj!!! Jedva čekammm!!!!!! :) :) :)