Prvi Videostar 439 pregleda 25. studenoga 2018.

Traje meet up s finalistima Videostara u Rijeci, dođi!

Matija Habljak/PIXSELL

Ako si iz Rijeke, još uvijek stigneš skoknuti do Tower Centra

Finalisti ovogodišnjeg Videostara i njihovi mentori, JoomBoos youtuberi Petra, TheSikrt i LayZ, upravo su na genijalnom meet up-u u Rijeci u Tower Centru, gdje se druže sa svojim obožavateljima. 

Ako si iz Rijeke, a nisi znao za ovaj meet up-, no ipak želiš biti ondje - još uvijek stigneš skoknuti do Tower Centra i podružiti se s našim youtuberima i budućim YouTube zvijezdama! 

Evo kako je trenutno na Meet Up-u u Rijeci powerd by Seat:

Ako još nisi, također - pogledaj najnoviju Videostar epizodu. Kandidati su morali proći neke ozbiljno neugodne izazove!

Pogledaj epizodu ovdje:

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jeeeeeeej