Prvi 497 pregleda 08. svibnja 2019.

Ups. Naši 'Španjolci' su se malo izgubili?

Tko preživi, pričat' će. Time se valjda vode TheSikrt i 10ficho koji su trenutno na putovanju u Španjolskoj

TheSikrt i 10ficho neki dan su odletjeli u Španjolsku, a prva destinacija bila im je Barcelona u koju su sretno stigli. No, čini se kako im ostale destinacije zadaju probleme.

 | Autor: filip.dejanovic.39/Instagram filip.dejanovic.39/Instagram

Naime, The Sikrt se negdje oko 1 ujutro požalio kako su ušli na krivi vlak i završili na skroz nepoznatom mjestu.

"Fulali smo vlak, završili smo u nekom gradiću... Ne znamo gdje smo. Čekamo bus koji ide za dva sata. Znači nemam pojma gdje smo, doslovno", rekao je Sikrt fanovima. Ajoj...

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Oko 6 ujutro 10ficho je pak upitao fanove što misle koliko su spavali, a ponuđeni odgovori su 0 minuta i ništa. Dakle, kako god okrenete, kaos! No, nadamo se kako su sad barem konačno stigli na odredište.

Barem se okupao

Ako ništa drugo, jedno je sigurno, a to je da si je The Sikrt ispunio želju koju je imao od kad je stigao u Barcelonu. Jedva je dočekao okupati se u moru u Španjolskoj, koliko god ono ledeno bilo. Ludo i hrabro!

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Koja je sljedeća avantura?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:  

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Baš su ludi hahaha xD