Prvi 1333 pregleda 23. rujna 2019.

Ups! Ovo je 7 najsramotnijih trenutaka s Emmyja

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
Ups! Ovo je 7 najsramotnijih trenutaka na dodjeli Emmyja Ups! Ovo je 7 najsramotnijih trenutaka na dodjeli Emmyja Ups! Ovo je 7 najsramotnijih trenutaka na dodjeli Emmyja Ups! Ovo je 7 najsramotnijih trenutaka na dodjeli Emmyja Ups! Ovo je 7 najsramotnijih trenutaka na dodjeli Emmyja Ups! Ovo je 7 najsramotnijih trenutaka na dodjeli Emmyja

Velike dodjele nagrada uvijek karakterizira glamur i blještavilo, ali i poneki gaf. A na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja ih je baš bilo...

Američka nagrada za televizijsku produkciju Emmy jedno je od prestižnijih priznanja na tom području. Ovogodišnja dodjela bila je puna glamura, ali i gafova. Za vas smo izdvojili one najbolje. Ili, bolje rečeno, najsramotnije.

1. Ne baš najbolji Tik - Tok video

2. Nagradu primila s ružem na obrazu

 | Autor: screenshot/FOX screenshot/FOX

Phoebe Waller-Bridge dobila je nagradu za najbolju glumicu u žanru komedije, a na pozornicu se popela s ružem na obrazima. Ups.

3. Ismijali Kim Kardashian i Kendall Jenner

Publika ih je ismijala kada su rekli da je njihov reality show 'Keeping Up With The Kardashians' sniman bez ikakvog scenarija i da su svi događaji stvarni i spontani. A ni outfiti im nisu išli u prilog...

4. Julia Garner je zapela za Jasona Batemana

 | Autor: screenshot/FOX screenshot/FOX  | Autor: screenshot/FOX screenshot/FOX

5. Još jedan njen gaf

 | Autor: screenshot/FOX screenshot/FOX

Probala je biti dubokoumna, ali nije baš išlo. "Voljela bih kad bi ovo - izgleda kao komad čokolade...oprostite, nervozna sam", probala je izgovoriti. No, nitko nije skužio što je zapravo htjela reći.

6. Meryl Streep zaplesala na pozornici (Ok, ovo je hit)

 | Autor: screenshot/FOX screenshot/FOX

7. Neprimjerene šale o Černobilu...

 | Autor: screenshot/FOX screenshot/FOX

Bilo je toga još, ali kad bismo nastavili nabrajati, ne bismo tako skoro stali... Tako daaa... Ovo je naših top sedam. Koji je, prema tvom mišljenju, najsramotniji?

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?