Prvi 598 pregleda 26. svibnja 2019.

Urbana pjesma o seljaku bit će najveći ljetni hit

PR

Spot obiluje raznim atraktivnim scenama i navodno ništa u spotu nije rentano. Ima se, može se. Ili ne može? Dok se ova zagonetka ne odgonetne, pogledajte spot i poslušajte pjesmu 'Seljak'.

Prilično hladne ljetne dane Kandžija i Gole žene zagrijat će vrućim ljetnim hitom 'Seljak' za koji kažu da je njihov najurbaniji uradak do sada. Novi singl poručuje:“ Samo ljeto, samo dobar ritam, ništa kompleksi“. Za pjesmu su snimili i spot, kojim dominiraju macho muškarci, milijun dolara vrijedni pogledi, visoki, ali opet causal urbani street look, testosteron, talijanski auti, dronovi, djevojke, ljeto i dobar ritam.

Tekst za pjesmu o malom čovjeku u potrazi za svojim snovima u svakodnevnoj, urbanoj džungli, kako su dečki to opisali, pisao je Kandžija, a glazbu je radio on s Golim ženama. "Samo oni koji nemaju "srce u grudima" će možda suditi, a ostali neka samo uživaju", poručuju.

Spot su snimili u Zagrebu

Spot je sniman na raznim lokacijama u Zagrebu. Glume dečki iz Golih žena, a spot je toliko vruć da se čak bubnjar Divlja Baranja na kraju i okupao na poznatim zagrebačkim fontanama za koje se tvrdi da imaju ljekovita svojstva. Za scenarij, produkciju i režiju zaslužan je sam Kandžija, dok je montažu radila Maida Srabović.

Spot obiluje raznim atraktivnim scenama i navodno ništa u spotu nije rentano. Ima se, može se. Ili ne može? Dok se ova zagonetka ne odgonetne, pogledajte spot i poslušajte pjesmu na njihovom kanalu.

Najava albuma

 | Autor: PR PR

Singlovima 'Seljak' i 'Magična butra' Kandžija najavljuje sedmi studijski album, od čega drugi s Golim ženama. Ovog ljeta nastupaju i na INmusic festivalu u Zagrebu, gdje će publika moći čuti nove pjesme. Osim na koncertima na ljeto, Kandžiju i Gole Žene ćete moći vidjeti diljem Hrvatske u kampanji 'Dana Fontana'.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve