Prvi 194 pregleda 04. studenoga 2021.

Uskoro ćete moći prenoćiti u stanu Carrie Bradshaw!

sarahjessicaparker/Instagram

Svi obožavatelji serije 'Sex and the City' zavidjeli su Carrie na njenom raskošnom stanu u New Yorku i mnogi su poželjeli živjeti u njemu barem na jedan dan. Zahvaljujući Airbnbu sada je to i moguće

Prilično smo sigurni da ne postoji obožavatelj serije 'Sex and the City' koji barem jednom nije poželio imati raskošan i fancy lifestyle kao što ga je imala Carrie Bradshaw - barem na jedan dan. Sada se ta želja može i ostvariti. Naime, CNN piše kako je Airbnb odlučio iznajmiti Carrien stan za posjetitelje. Odnosno, repliku stana, ali i to nam je dovoljno blizu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Airbnb (@airbnb)

Kada obožavatelji uđu u stan, Carrie će ih pozdraviti putem videa, a između ostaloga će ih dočekati i laptop na kojemu je pisala svoje kolumne te stari telefon na kojemu je provodila sate i sate razgovarajući sa svojim prijateljicama.

A da bi doživljaj bio potpun, onoga tko će boraviti u stanu dočekat će i walk-in ormar prepun odjeće i cipela, naravno - u Carrienom stilu. Ondje se čak nalazi i nezaboravna tutu suknja! 

Ovo, kao što smo već rekli, nije originalan stan u kojemu se snimala serija jer su mnogi interijeri iz serije bili, zapravo, izgrađeni set koji se nalazio u West Villageu, već je samo replicirana verzija, za koju mnogi kažu da je puno raskošnija od originala, a nalazi se u Chelseau u New Yorku.

Rezervacije za ovaj stan bit će moguće napraviti od 8. studenoga, ali samo za dva noćenja 12. i 13. studenog. Tko prvi - njegovo!  Tko već pakira kofere za New York? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?