Prvi 243 pregleda 02. prosinca 2022.

Uskoro stiže dokumentarac o Princu Harryju i Meghan

screenshot/youtube/canva

Gotovo tri godine su prošle otkako su princ Harry i Meghan Markle službeno odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti, a sada je obznanjeno da će, za nekoliko dana, na Netflix stići dokumentarac o njima

Netflix je jučer, na svojim društvenim mrežama, objavio da 8. prosinca ove godine na ovu streaming platformu stiže dokumentarna serija o britanskom princu Harryju i Meghan Markle, piše Her

Serija jednostavnog naziva 'Meghan i Harry' prikazat će vrlo osoban i ranjiv pogled na njihovu vezu koja je od samih početaka pod povećalom javnosti.

Na samom početku trailera za dokumentarac možemo čuti producenticu kako postavlja pitanje "Zašto ste željeli napraviti ovaj dokumentarac?" na što joj je Meghan odgovorila "Kad su ulozi ovoliko visoki, zar nema više smisla da mi ispričamo svoju priču". 

Ostatak trailera se sastoji od njihovih prilično osobnih, dosad neviđenih, fotografija te scena u kojima Meghan plače, a Harry govori kako je morao napraviti sve da zaštiti svoju obitelj. 

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Serija će se sastojati od šest epizoda i uključivat će intervjue s obitelji i prijateljima koji dosad još nisu javno govorili o njihovom odnosu, kao i s povjesničarima i novinarima koji će dati svoje mišljenje o tome na koji su način mediji utjecali na vezu ovog para. 

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Ovaj dokumentarac je režirala redateljica Liz Garbus, dobitnica Oscara i Emmyja, s izvršnim producentima Ericom Sashin, Markom Monroeom, Danom Coganom, Benom Browningom i Chanel Pysnik.

Što mislite, što će nam sve Harry i Meghan otkriti u ovom dokumentarcu? 

 

 

 | Autor:  

Tvoja reakcija?