Prvi 379 pregleda 27. veljače 2022.

Uskoro stiže makeup kolekcija inspirirana 'Euphorijom'

IPA/pixsell

Vizažistica koja 'stoji' iza svih fantastičnih makeup lookova u seriji 'Euphoria' odlučila je pokrenuti vlastitu liniju šminke inspiriranu upravo ovom serijom

Tinejdžerska serija 'Euphoria', osim po odličnoj radnji, glumi i likovima, poznata je i po izvanrednim makeup lookovima koje mnogi fanovi obožavaju rekreirati još od 2019. godine, od kada je ova serija izašla.

Upravo ta očaranost makeup lookovima, potaknula je 'Euphorijinu' vizažisticu Doniellu Davy da pokrene vlastitu makeup kolekciju inspiriranu upravo ovom serijom, piše Her.

"ŠTO AKO vam kažem da sam pokrenula makeup liniju i da ona izlazi na proljeće? Ne mogu vjerovati da ovo konačno dijelim s vama i da je ovo zaista stvarno", napisala je Doniella u opisu objave na Instagramu.

"Kroz posljednje dvije godine i dok smo snimali drugu sezonu, potajno sam radila na kreiranju vlastite makeup linije koja je baš kao iz SNOVA. Ne mogu biti uzbuđenija nego što jesam i predstavljam vam HALF MAGIC", dodala je.

Ova makeup linija kreirana je u suradnji s Euphorijom i tvrtkom A24, a neke proizvode su glumci već isprobali i 'nosili' ih u nekim scenama u seriji.

Točan datum pojavljivanja ovog brenda na policama još nije poznat, ali mnogi misle kako će to biti već početkom svibnja ove godine. Jedva čekamo saznati! A kad saznamo, obavezno ćemo vam javiti.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?