Prvi 621 pregleda 24. kolovoza 2019.

Stigao je trailer za remake 'Dame i Skitnice'

ladyandthetramp/Instagram

Svoj remake uskoro dobiva jedan od najpoznatijih crtića, 'Dama i skitnica'. Disney je objavio prvi trailer ovog hita i presladak je.

Svi se vjerojatno sjećate Disneyevog klasika 'Dama i skitnica'. Upravo je Disney objavio da crtić uskoro dobiva remake. Svi su već sad nestrpljivi i jedva čekaju da ga pogledaju, a tome je pomogao i prvi trailer koji je presladak, piše HER.

Priča prati Lady psa pasmine Koker Španijel koja živi ugodnim životom sa svojim vlasnicima. Nakon što u njenu obitelj stigne prinova, lady završi na ulici gdje upozna Šnaucera lutalicu. 

U filmu glume psi lutalice

Disney je odlučio za film 'angažirati' pse koji su i u stvarnosti došli s ulice. Glavne likove tako glume Monte i Rose. Monte su spasili iz šinteraja u Novom Meksiku prije nego što je prebačen u Arizonu. Udomio ga je trener životinja koji radi na filmu. Glas Lutalici će posuditi Justin Theroux, bivši muž Jennifer Aniston. Glas Dami će dati Tessa Thompson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady and the Tramp, a new take on a timeless classic, only on #DisneyPlus. Start streaming November 12.

A post shared by Lady and the Tramp (@ladyandthetramp) on

Mi smo preuzbuđeni i jedva čekamo da film stigne u kina, a vi?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jedva čekam