Prvi 274 pregleda 17. lipnja 2022.

Uskoro stiže spin-off 'Slatkih malih lažljivica'

hbo max/karolina wojtasik

Teen serija 'Slatke male lažljivice' dobila je svoj spin-off, a sada su najavljeni i detalji njegove radnje, ali i datum izlaska

Još 2020. godine najavljeno je kako bi serija 'Slatke male lažljivice' mogla dobiti svoj spin-off naziva ' Pretty Little Liars: Original Sin', a sada smo sigurni da će se to i dogoditi jer je konačno za njega izašao kratki trailer, a najavljen je i datum njegovog izlaska. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Prije 20 godina, niz tragičnih događaja gotovo je rasturio gradić Millwood. Sada grupa tinejdžerica, odnosno, potpuno nove 'Slatke male lažljivice', počet će trpjeti torturu nepoznate osobe koja se potpisuje kao 'A' i bit će prisiljene platiti za grijehe svojih predaka, ali i za svoje grijehe", stoji u opisu trailera.

Također, otkriveno je kako će ovo biti vrlo mračna drama s elementima horora.  

Kako piše Seventeen, 'Pretty Little Liars: Original Sin' svjetlo dana će ugledati u četvrtak, 28. lipnja ove godine na streaming kanalu HBO Max kada će izaći prve tri epizode. Nakon prve tri epizode, druge dvije će izaći 4. i 11. kolovoza, a posljednje tri ćemo gledati 18. kolovoza. 

Jedva čekamo ovaj spin-off!

 

A ako vam treba neka zanimljiva serija za gledanje, svakako bacite oko na prvu epizodu JoomBoosve serije 'The Outsiders', prve bilingvalne teen serije u regiji koju mnogi već uspoređuju s Netflixovim uspješnicama! 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tvoja reakcija?