Prvi 746 pregleda 21. studenoga 2021.

Uskoro u Hrvatskoj: Arctic Monkeys, Maluma, KISS...

Pixsell/Sven Hoppe/dpa/Doug Peters/Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATION

Ako pripadaš onoj skupini ljudi kojoj je cijela ova situacija s pandemijom teško pala ponajviše zato što nisi mogao ili mogla ići na koncerte, razumijemo te u potpunosti i u nastavku ti donosimo nekoliko lijepih vijesti i popis svih koncerata koji su najavljeni za sljedeću godinu i koji će se, nadamo se, i dogoditi!

Prije nekoliko dana je mnoge razveselila vijest o tome da britanski indie rock bend 'Arctic Monkeys' 2022. godine dolazi u Hrvatsku, točnije u Pulu, ali ovo nisu prve velike zvijezde koje su za iduću godinu najavile koncerte kod nas. Stoga smo malo pročešljali Muzika.hr i pronašli koje nam još glazbene face dolaze sljedeće godine. 

1. Arctic Monkeys

Kao što smo već spomenuli, dolaze nam Arctic Monkeysi, a oni će svoju publiku rasplesati 16. kolovoza 2022. godine u pulskoj Areni. U Hrvatsku dolaze u sklopu svoje turneje u kojoj će obići još i Češku, Tursku te Bugarsku.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću 24. studenog ove godine na Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica za sljedeće kategorije su: loža 559 kn, parter 499 kn, tribine 479 kn, travnjak 299 kn.

2. Franz Ferdinand

Škotski rock bend Franz Ferdinand u Hrvatskoj će posjetiti Zagreb i svoj će koncert održati u Maloj dvorani Doma sportova 25. travnja 2022. godine. Franz Ferdinand dolazi nam u sklopu turneje 'Hits To The Head' koja prati izlazak kolekcije 20 najvećih hitova kojima je ovaj bend osvojio svijet. 

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su od 12. studenog, po cijeni od 180 kn koja će vrijediti do 31. prosinca. Od 1. siječnja, ulaznice će koštati 200 kn, dok će na dan koncerta njihova cijena biti 230 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius CD Shop, Dallas Music Shop Rijeka te sva prodajna mjestima Eventima.

3. Sting

U Zagreb nam dolazi i rado viđeni izvođač, omiljeni Sting, a svoj koncert u sklopu turneje 'My Songs' će održati u Areni Zagreb 21. ožujka 2022. godine. 

Ulaznice su u prodaji od 12. studenog ove godine, a može ih se kupiti putem Eventim.hr i prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznica za sljedeće kategorije su: stajanje I 550 kn, stajanje II 360 kn, tribina dolje I 560 kn, tribina dolje II 390 kn, tribina dolje III 320 kn, VIP loža 830 kn, sjedala u prvim redovima 830 kn.

4. Bullet For My Valentine

Britanski MetalCore bend 'Bullet For My Valentine' stiže nam 12. veljače 2022. godine, a svoj će koncert održati u zagrebačkoj  Tvornici kulture u sklopu svoje svjetske turneje povodom izlaska sedmog studijskog albuma ovog listopada.

Ulaznice su u prodaji, a cijena im trenutno iznosi 200 kuna, dok će na dan koncerta koštati 230 kuna. Službena prodajna mjesta ulaznica su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, Dallas Music Shop u Rijeci, te sva prodajna mjesta sustava Eventim i Entrio.

5. KISS

U Zagreb nam dolazi i rock bend KISS, koji će svoj koncert, u sklopu turneje 'End of the Road', održati 9. srpnja iduće godine u zagrebačkoj Areni.

Ulaznice su u prodaji od 26. svibnja ove godine, a kupiti ih možete na Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima

6. Maluma

Omiljeni Latino pjevač Maluma svoj nastup će održati 24. veljače 2022. godine u Areni Zagreb u sklopu svoje svjetske turneje 'Papi Juancho World Tour 2022'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MALUMA (@maluma)

Ulaznice za koncert u prodaji su od 29. listopada ove godine, a kupiti ih možete na Entrio.hr.

Recite nam, kojim se koncertima najviše veselite? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?