Prvi 26 pregleda 07. ožujka 2016.

Uspješne cure poručuju: Bitan je smijeh, stav i sigurnost!

Little Mix

One su jedne od najatraktivnijih djevojaka u svijetu poznatih i slavnih, ali izgled definitivno nije njihov jedini adut... Svojim su radom osvojile svijet i utjecale na samopouzdanje drugih žena

Samo mjesec dana nakon Valentinova, stiže nam još jedan dan koji će obilježiti romantika - Dan žena. Dečki već 'razbijaju glavu' razmišljajući o iznenađenjima koje će prirediti za svoje simpatije, dok djevojke s nestrpljenjem iščekuju sutrašnji dan. S druge strane, brojne poznate dame iz godine u godinu koriste ovu priliku kako bi poslale snažnu poruku svojim obožavateljicama, ali i obožavateljima.

TAYLOR SWIFT

Taylor Swift | Autor: Pixsell Pixsell

- Ne boj se različitosti. Budi sretna što si drugačija od drugih i nikada se ne mijenjaj - poručila je Taylor (26) svojim obožavateljicama. 

Za prošlogodišnji Dan žena pjevačica se "počastila" mirnim druženjem u krugu najboljih frendica. Ipak, ove godine možda ga provede u zagrljaju Calvina Harrisa.

 

We are at our best when we cheer each other on and build each other up. Happy International Women's Day.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

BEYONCE

Beyonce | Autor: Pixsell Pixsell

- Žena je najljepša kad se smije - smatra vječna romantičarka i uvjerljiva kraljica glazbene scene. Dečkima je poručila kako, da bi nasmijali svoje djevojke ili simpatije, ne trebaju skupe poklone. Nježan zagrljaj, ruža ili poljubac bit će dovoljni. Osim toga, Beyonce (34) je svim djevojkama poručila da mogu biti što god požele.

KATY PERRY

KATY PERRY | Autor: Pixsell Pixsell

- Ako vjeruješ u sebe i vlastiti uspjeh, moći ćeš i postići velike stvari - poručila je pjevačica svojim obožavateljicama. 

RIHANNA

RIHANNA | Autor: Pixsell Pixsell

Iako živi u svijetu glazbe, Rihanna (28) je svjesna i utjecaja koji ima svijet ljepote, kao i "beauty pravila" koja nam se često nameću. Dan žena za nju je idealna prilika da sve podsjeti kako se 'ljepota nalazi u očima promatrača'.

- Nikada ne dopusti da padneš pod utjecaj pravila koja nam nastoji nametnuti modna industrija. "Savršena djevojka" s modnih pista ne postoji u stvarnom svijetu. Ne pokušavaj biti netko drugi - rekla je RIhanna. 

EMMA WATSON 

EMMA WATSON  | Autor: Pixsell Pixsell

Za jednu od najpoznatijih feministica, Emmu Watson (25) , Dan žena idealno je vrijeme za slanje inspirativnih poruka. Kao pravi borac za ženska prava, Emma neumorno podsjeća dečke, očeve, braću i sve ostale muškarce da cijene svoje djevojke, kćerke i sestre. Ona vjeruje u jednakost i pravo samostalnog životnog izbora.

LITTLE MIX

Little Mix | Autor: Pixsell Pixsell

Da su danas djevojke u potpunosti ravnopravne s dečkima svakodnevno dokazuju i cure iz Little Mixa, a svoje su obožavatelje na to podsjetile i inpirativnom objavom na Twitteru.

- Odvojite trenutak kako biste iskazali poštovanje djevojkama koje se svakodnevno bore za ženska prava i ravnopravnost te nastoje osvariti pozitivne promjene na tom području - napisale su i izazvale 'lavinu' pozitivnih reakcija.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?