Prvi 243 pregleda 12. srpnja 2016.

Uz nju je Zaku svejedno gdje ljetuje

Ivan Zak
Promo
Uz nju je Zaku svejedno gdje ljetuje Uz nju je Zaku svejedno gdje ljetuje Uz nju je Zaku svejedno gdje ljetuje Uz nju je Zaku svejedno gdje ljetuje

Uvjeren sam da je pjesma „Meni se s tobom“ i više nego dostojan nasljednik mog prošlogodišnjeg ljetnog hita „Pretjerujem“ – izjavio je Ivan Zak

Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača Ivan Zak izbacio je novu ljetnu pjesmu "Meni se s tobom" za koju je spot snimljen na idiličnom Bohinju pod režiserskom palicom ekipe IDJ videos, s kojom i inače surađuje. 
Fotografije iz spota već nekoliko dana kruže medijima, a pažnju plijeni i lijepa glumica Nataša Naneva, Zakova partnerica u spotu koja je uz Zaka glumila glavnu žensku ulogu.

"Bilo mi je doista zabavno snimati, bez problema sam se uživio u ulogu, što zaista nije bio problem uz tako dobru glumicu", smije se Zak. "Ambijent Bohinja obara s nogu, sigurno ću se vratiti i u privatnom aranžmanu", zaključuje Zak.

Spot razvija ljubavnu priču dvoje mladih buntovnika koji se upoznaju u kafiću gdje radi nezadovoljna djevojka pod stalnom paskom strogog i autoritativnog oca. U kafiću osvane mladić koji ju doslovno otima i bježi s njom u slobodu. U spotu su korišteni retro elementi, prepoznatljivi kroz izbor automobila i stylinga, što pak daje upravo onaj potreban šarm za uspješan ljetni glazbeni hit. 
Ovo je druga pjesma koju je Zak snimio za izdavačku kuću Hit Records nakon pjesme "Sve si moje" koja je nedavno predstavljena publici i odlično prihvaćena na Zakovim koncertima. Ujedno, nova Zakova pjesma je i prva koju s njim supotpisuje Antonija Šola.

 Ivan Zak već godinama osvaja publiku svojim pjesmama i stilom, a ova je godina za njega po mnogočemu uspješna. Uz brojne nastupe, Zak je u 2016. bio nominiran i za nagradu Porin u kategoriji za najbolji album zabavne glazbe. Slijedi ljetna turneja nakon koje će uslijediti pripreme za velike buduće projekte.

Tvoja reakcija?