Prvi 17 pregleda 15. travnja 2016.

Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči!

cool
promo, www.smartphonehrvatska.com
Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči! Uz novi Cool super dar - sjenilo za oči!

Na više od 130 stranica donosimo mnoštvo modnih i beauty noviteta te brojne priče o poznatima

U prodaji je još bolji, još veći i još zabavniji magazin Cool! Na više od 130 stranica donosimo mnoštvo modnih i beauty noviteta, ali i brojne priče o poznatima. 

Po čemu je Kendall Jenner posebna i potpuno drukčija od drugih članova obitelji, kako je uspjela u svijetu mode, što joj je najvažnije u životu... samo su neki od detalja koje ćete saznati u novom broju o slavnoj manekenki. 

Gdje kupiti najbolje komade odjeće u trendi žutoj boji, prugicama ili točkicama te kako složiti savršen styling by Matea Frajsberger s bloga Chic4Chic  samo su neke od tema iz nađe mode rubrike. Maša Zibar s youtube kanala Mashin the Beauty pobrinula se otkriti sve tajne savršenog make-upa te curama savjetovati kakva je šminka poželjna ove sezone. No, to nije sve. Otkrivamo vam i sve o trendi lakovima za nokte - gdje ih kupiti i po kojoj cijeni. 

Znamo i kako će tvoji snovi postati stvarnost - na što trebaš pripaziti te kako sve što poželiš možete i ostvariti. Imamo i recept kako nagovoriti roditelje da pristanu na sve što poželiš, a dajemo i savjete za lakše i jednostavnije učenje. No, to nije sve. Tu su i horor priča, detektivske priča, priče iz stvarnog života... Znamo i jednu veliku stvar - kako ostvariti svoje snove... 

Nismo zaboravili ni postere - čak 16 njih! Zoella, Victoria Justice, Little Mix, Harry Styles, Ariana Grande, Lana Jurčević, Neymar, Firth Harmony, Taylor Swift, Slatke male lažljivice, Demi Lovato, Ivan Zak, Messi! Na jumbo formatu je Justin Bieber, a na mega Selena Gomez i Martina Stoessel. 

Tu je i genijalan dar - essence sjenilo za oči!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?