Prvi 24 pregleda 29. travnja 2016.

Uzbudljivo finale Supertalenta: Sve spremno za nastupe uživo

Supertalent
Nova TV

Napetost uoči prve emisije uživo sve više raste, a prvih desetero polufinalista Supertalenta Nove TV s uzbuđenjem očekuje stati na pozornicu

Budući da samo dva najbolja nastupa prolaze u finale, natjecatelji će morati dati sve od sebe i zabljesnuti u punom sjaju.
Studio Supertalenta na zagrebačkom Velesajmu već je izgrađen, mnogobrojna produkcijska ekipa je spremna, a spremni su i natjecatelji čije ćemo nastupe gledati ove nedjelje.

Akrobatski duo D&D Balance u audicijskim emisijama pokazali su svoj potencijal, a za ulazak u finale pripremili su točku naziva 'Leteći gusari'.

Hoće li Danijela i Dario kao Will i Elizabeth iz filma Pirati s Kariba dovoljno zaintrigirati žiri i gledatelje da ih požele gledati i u finalu showa, otkrit ćemo u nedjelju.

Najmlađi natjecatelji u prvoj emisiji uživo, breakdanceri Lukas i Leon koji se predstavljaju kao Malci pripremili su točku 'Opet Adele', a hoće li biti jednako vješti kao i u audicijskim emisijama, ostaje nam za vidjeti.

Imitator Michaela Jacksona, Miguel Concha Carrasco, koji je u Španjolskoj uspio napuniti dvoranu s 30 tisuća ljudi, ove nedjelje priprema pravi show u Supertalentu. Thriller i 2 bad bit će ovoga puta na njegovom repertoaru.

Lana Kovačić oduševila je trikovima sa svojom kujicom Vicky koja zna oko 100 trikova. Nekolicinu njih Lana i Vicky pokazale su u audicijskoj emisiji, a najatraktivnije su ostavile za polufinale.

Hrvatska Jessie J., kako ju je Martina  zbog nevjerojatne sličnosti lika i glasa nazvala, Beta Sudar, priprema vrlo atraktivnu točku koju je nazvala Betin mix, a hoće li Beta odigrati sigurnu kartu i u svoj nastup uvrstiti i pjesmu Jessie J., ostaje nam za vidjeti.

Beta Sudar | Autor: Nova TV Nova TV

Da za dobru zabavu godine nisu važne, dokazuju Babe bez kočnica koje ponosno ističu kako zajedno imaju 528 godina, prosjek im je 66, najmlađa ima 55, a najstarija 74 godine.  Vidjeli smo njihov ples can can, a sada pripremaju atraktivnu točku New York, New York i najavljuju element iznenađenja u svom nastupu.

Zanimljivo će biti vidjeti i što su pripremili Dos Guitarras, skupinu koju čine Toni Mandušić i Grgur Špančić, koji su prijatelji dugi niz godina, sviraju tek nešto više od pola godine. Toni pjeva i svira, Grgur svira gitaru, a što donose u svom prvom nastupu uživo na televiziji tek ćemo vidjeti.

Grgur i Toni | Autor: Nova TV Nova TV

Plesni studio Hip Hop House također su polufinalisti Supertalenta, a postoje šest godina.

'Brz i žestok' naziv je točke Mihaela Prelca koji je zaintrigirao žiri svojim talentom imitiranja zvuka automobila. Za emisiju uživo Mihael je pripremio prikaz pet različitih vremenskih razdoblja i pet za njih karakterističnih zvukova motora.

Cirkuskim akrobacijama na visećoj špagi zaintrigirale su Xiomara Ratković i Kristina Lisica iz udruge Circo Art koje su za prvu polufinalnu emisiju Supertalenta pripremile akrobacije na zračnoj mreži.
Tko će od ovih deset polufinalista imati najimpresivniji, najkreativniji i najatraktivniji nastup te se tako izboriti za prolazak u finale, ostaje nam za vidjeti. Jednu točku u finale poslat će žiri, a drugu glasovi gledatelja.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?