Prvi 193 pregleda 07. travnja 2022.

Vani je teaser za dramatičnu novu sezonu Videostar showa!

Sara Gomez Dubois

Nakon dugog čekanja, napokon je objavljen teaser za novu, drugu po redu tiktokersku sezonu JoomBoosova Videostar showa. I već vam sad možemo reći da vas čeka puno drame, uzbuđenja, igre, smijeha, suza, nešto znoja i puno dobrih vibri. A nešto od toga već sad možete otkriti u kratkom teaser traileru na JoomBoos YouTube kanalu

Mimiermakeup, Barbi Afrika, Wajwai u opasnom TikTok stručnom žiriju. Luciano Plazibat i SaamoPetraa u ulogama voditelja. Nabrijanih 20 kandidata u prvoj epizodi koji se bore za svoje mjesto u natjecanju i za pobjedu u super finalu.

Samo jedan ili jedna od njih dobit će priliku postati nova TikTok super-zvijezda i osvojiti nagrade vrijedne čak 120.000 kuna! To vam je naš JoomBoos Videostar vol. 2, ukratko!

POGLEDAJTE TEASER TRAILER:

Ovoga vas puta čeka potpuno nova priča za razliku od prošlogodišnje sezone. Novi koncept, novi i drugačiji set, brutalniji izazovi, stroži žiri koji ovoga puta odlučuje tko od kandidata ide dalje, a tko ispada odmah na početku... Kandidati su se prijavljivali sami, a onda je 20 top kandidata odabrano na službenim kastinzima. 

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Nova je sezona snimljena dijelom u profesionalno opremljenim JoomBoos studios, a izazovi i igre snimani su u najvećem zatvorenom zabavnom parku u državi, zagrebačkoj Amazingi na Velesajmu!

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

A što naš ovogodišnji profesionalni žiri očekuje od kandidata koji su se prijavili? Da budu hrabriji, luđi i da ostanu svoji. Ako budu fejkali, odmah će ih razotkriti, tvrde.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

"Ja očekujem da će kandidati biti skroz ludi, ovako nekako kao što sam ja", priznao nam je Wajwai. Barbi i Mimi su mu se pridružile u toj želji. A kakvi su kandidati zaista ušli u natjecanje, tko se od njih najviše istaknuo - pozitivno, a tko je napravio dramu u showu? Za odgovore na ova pitanja još ćete malo morati pričekati...

A do tada uživajte u kratkom teaseru koji vam donosi energiju kakva vas čeka i u svim narednim epizodama. Stay tuned!

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

 

 

Tvoja reakcija?