Prvi VOLIMO NOGOMET 711 pregleda 19. lipnja 2018.

Vatreni totalno nabrijani: Ne bojimo se Argentine

Igor Kralj/Pixsell

U rubrici 'Volimo nogomet' budi u korak sa svim događajima na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine u Rusiji!

Unatoč odlasku Nikole Kalinića i broju Vatrenih koji je sada na 22 igrača, atmosfera u kampu među igračima i odnosi s izbornikom Dalićem su sjajni. Na press konferenciji za novinare koja se održala jučer u popodnevnim satima bili su Mateo Kovačić i Ante Rebić. Također, na pressici se ništa nije smjelo pitati vezano za odlazak Kalinića.

- Tek sam spojio četiri utakmice za reprezentaciju, dajem sve od sebe. Prije svega, momčad nam je na prvom mjestu, mislim da se to vidi. Što se tiče Argentine, moramo biti kao jedno. Messi im je 50 posto momčadi i moramo gledati kako ćemo ga zaustaviti, ali ako ćemo se braniti kao Island, svi zajedno, imamo šanse - rekao je Ante Rebić.

S obzirom da je Argentina odigrala izjednačenu utakmicu protiv Islanda, moraju se dokazati u utakmici protiv Hrvatske, što nam ne predstavlja nimalo lagan zadatak. 

- Argentina puno ovisi o Messiju, no imaju dobre igrače i na ostalim pozicijama. Što pričati o Messiju? Fenomenalan igrač koji u svakom trenutku može odlučiti utakmicu. Istina, promašio je penal u zadnjoj utakmici, ali svakome se to može dogoditi. Po meni je odigrao vrlo dobro. Moramo se pripremiti i za ostale igrače, ne samo za njega. Messija se čuva kolektivno, teško ga je čuvati jedan na jedan, siguran sam da će izbornik pripremiti taktiku za to - izjavio je Mateo Kovačić, te nadodao kako imamo odlične igrače pa se ne moramo bojati Argentine. 

Bit će to jedna veoma zanimljiva utakmica. Naprijed naši!

 

Imamo super vijest za tebe, od danas možeš kupiti Moja Croatia majice na stranici ŽUTI KLIK.  

 | Autor:

Cijena majica će biti 120 kuna! A, ti možeš birati koja boja ti je nadraža!

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve