Prvi KORONA VIRUS 386 pregleda 06. travnja 2020.

Večeras prati zgode i nezgode 'Alise u Zemlji čudesa'

ZKM

Danas u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu izlazi već peta po redu kazališna predstava Zagrebačkog kazališta mladih, 'Alisa u Zemlji čudesa', a uspješna suradnja ZKM-a i JoomBoosa se ovime nastavlja.

Nakon što su na JoomBoosu mladi, ali i oni nešto stariji, dosad već mogli uživati u hit predstavama 'Emil i detektivi', 'Junaci Pavlove ulice', 'Alan Ford' i 'Priroda i društvo', ovoga puta uveselit će vas klasična priča o djevojčici koja se ušuljala u tajni svijet i u njemu naučila razne zanimljive lekcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

"'Svi smo mi ovdje pomalo ludi', rečenica je koju će Alisa tijekom putovanja u svoju unutrašnjost, mnogo puta čuti. Put vlastitog odrastanja za Alisu je put prihvaćanja vlastite ludosti. Ludosti oslobođene negativnog sadržaja, ludosti koja postaje sinonimom drukčijosti i posebnosti. Biti lud znači biti drukčiji, biti svoj i uvijek maštati. Alisin put u Zemlju čudesa put je u središte sebe, put prihvaćanja sebe“, tako radnju ove predstave opisuju iz ZKM-a.

Poznata ZKM-ova imena

 | Autor: ZKM ZKM

Redateljica ove hit predstave je Renata Carola Gatica, a u glumačkoj se postavi pojavljuju poznata ZKM-ova lica, Anđela Ramljak, Barbara Prpić, Marica Vidušić, Dado Ćosić i mnogi drugi.

#zajedno24sata

 | Autor:

Ova uspješna suradnja najpopularnijeg medija za mlade, JoomBoosa, i najpopularnijeg kazališta za mlađu publiku, ZKM-a, nastala je unutar akcije #zajedno24sata te već nekoliko tjedana na JoomBoos YouTubeu možete pratiti streamove raznih dječjih predstava i predstava 'za one malo starije'. Brojni kazališni hitovi slijede i u narednim tjednima, stoga, pratite JoomBoos YouTube kanal ponedjeljkom i srijedom u 20:00 sati i barem si nekako olakšajte dane provedene kod kuće u izolaciji.

 | Autor: ZKM ZKM

Predstavu 'Alisa u Zemlji čudesa' pogledajte večeras u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?