Prvi KORONA VIRUS 386 pregleda 01. travnja 2020.

Večeras u 20:00 sati gledaj predstavu 'Priroda i društvo'

Suradnja ZKM-a i JoomBoosa se nastavlja, a večeras u 20:00 sati na našem YouTube kanalu na rasporedu je predstava 'Priroda i društvo'. Evo što te očekuje!

Nakon dvije dječje predstave, danas na JoomBoos YouTube kanalu u 20:00 sati možete pogledati ZKM-ov hit za nešto 'stariju publiku'. Predstava 'Priroda i društvo' sljedeća je na repertoaru, a najviše će razveseliti tinejdžere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako izgleda 'uvod u kapitalizam za početnike' te je li mu mjesto u školskom programu? Tema je to ambicioznog i ne samo kazališnog projekta namijenjenog tinejdžerima, što ga je osmislio kolektiv SKROZ, a koproducirali ZKM i – ZAMP! Ako se pitate kako Mozart, žuti tisak, selfie stickovi i autorska prava mogu ići zajedno, ova će vam predstava odgovoriti upravo na to pitanje.

 | Autor: ZKM ZKM

U predstavi se pojavljuju neka od najpoznatijih ZKM-ovi imena poput Dore Polić Vitez, Anđele Ramljak, Zorana Čubrila i Mije Melcher, a iza predstave stoje autori Maja Sviben, Nora Krstulović i Vedran Peternel.

#zajedno24sata

 | Autor:

Ova suradnja najpopularnijeg medija za mlade, JoomBoosa, i najpopularnijeg kazališta za mlađu publiku, ZKM-a, nastala je unutar akcije #zajedno24sata te ćete, uz ovu predstavu, narednih tjedana na JoomBoos YouTubeu moći pratiti streamove raznih dječjih i hit predstava za mlade. Među njima su i 'Alisa u Zemlji čudesa', 'Alan Ford', 'Kako je nastao Petar Pan' te mnoge druge. Pratite JoomBoos YouTube ponedjeljkom i srijedom i barem si nekako olakšajte dane provedene kod kuće, u izolaciji.

Predstavu 'Priroda i društvo' gledajte danas u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Predstave na YouTube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.

Tvoja reakcija?