Prvi 250 pregleda 25. ožujka 2023.

Večernjakova ruža opet pripala JoomBoosovoj seriji!

emica elvedji/pixsell

JoomBoosova hit serija 'The Outsiders' upravo je osvojila još laskavu titulu - Večernjakovu ružu u kategoriji 'digitalna ruža godine'

U HNK u Zagrebu JoomBoosova serija 'The Outsiders' jučer je proglašena najboljom u kategoriji 'digitalna ruža godine'. Time je JoomBoosovom teen hitu pripala nagrada 'Večernjakova ruža', najstarija i najvažnija medijska nagrada u Hrvatskoj.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Prva bilingualna teen serija u regiji 'The Outsiders' u kategoriji Digitalne ruže našla se uz: Natka Becka, emisija Surove strasti, Tenu Sakar Vukić te Luku Perkovića Perkza. Prezenteri su bili Sandi Pego te Mia Negovetić.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell "Ovo je prva bilingualna teen serija, bilo je izazovno, snimano je za vrijeme korone. Ja se nadam da će se serija nastaviti, ali nam je jako drago što smo dobili Ružu jer je to znak da smo napravili nešto dobro. Serija se gleda i u Južnoj Americi, Španjolskoj..." - poručili su.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Matej Lončarić, direktor i osnivač JoomBoosa zahvalio se publici, svima koji su glasali, upravi 24sata te svojoj obitelji na podršci, piše 24sata.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell Ova prestižna nagrada ponosno će stajati uz sva ostala priznanja koja je JoomBoos već osvojio i koja će tek osvojiti za svoje originalne projekte.

 

Tvoja reakcija?