Prvi 635 pregleda 30. listopada 2019.

Vegetarijanka pojela burger pa postala mesarica

Tammi Jonas / Instagram

Majka koja je cijeli život bila vegetarijnaka promijenila je svoj način života kada je bila trudna sa svojim trećim djetetom. Pojela je burger, a sada posjeduje čak i farmu svinja.

Tammi Jonas (49) je još kao djevojčica postala vegetarijanka nakon što je pročitala knjigu o tome kako se surovo tretiraju životinje na farmama.

Tammi živi u Australiji, a prvi put je probala meso nakon što je postala anemična.

"Bila sam na poslu i samo sam pomislila da će jedan burger sve riješiti", rekla je i bila u pravu, jer se anemičnost nikada više nije vratila.

Danas posjeduje farmu

"Vratila sam se crvenom mesu, točnije janjetini i govedini, i to jednom tjedno za vrijeme trudnoće", objasnila je Tammi i dodala da nikada nije ni pomislila da je nemoralno životinje lišiti života zbog hrane.

Tammi danas opisuje uvjete na svojoj farmi kao izrazito etičke i holističke te dodaje da ne koristi nikakve kemikalije, a životinje žive kako bi živjele i da nisu na farmi. 

"Neki ljudi će reći da je ubijanje životinja loše, ali je ne vjerujem u to zato što smatram da ubijanje životinja za osobno hranjenje nije neetično ako one imaju dobar život", zaključila je.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?