Prvi 4197 pregleda 28. kolovoza 2019.

ZADNJI KRUG: Koga želiš na naslovnici novog magazina?

zenski svijet/instagram

Na Instagramu smo vas pitali koju biste stranu zvijezdu voljeli vidjeti na rujanskoj naslovnici JoomBoos Videostar magazina. Troje ih je dobilo uvjerljivo najveći broj vaših glasova, a ovo je sad finalni krug!

U drugom krugu glasovanja cure, aka Ariana i Billie, su pomele PewDiePieja i sad je ostao još samo jedan, zadnji krug u kojem možete glasati koga želite vidjeti na novoj naslovnici JoomBoos Videostar magazina. GO!

GLASAJ U ZADNJEM KRUGU:

 

 

Rezultati iz drugog kruga:

 | Autor:

Većina vas u Instagram anketi je rekla kako bi na naslovnici novog broja magazina voljela vidjeti nekoga od ovih zvijezda: Arianu Grande, Billie Eilish i PewDiePiea. Oni su dobili uvjerljivo najviše glasova.

Sad morate donijeti još težu odluku i glasati u finalnoj anketi i između njih troje odabrati finalnog pobjednika. Jeste li spremni?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Con_en

    Ariana treba biti na naslovnici i fuj kako ste stavili tu ludacu Billie 🤮
  • Vik-torija

    Billi treba biti na naslovnoj