Prvi 321 pregleda 25. studenoga 2018.

Velika pobjeda nakon 13 godina: Dočekajmo prvake sutra!

Sanjin Strukic/PIXSELL

Svaka čast dečkima, a sutra se njihov dolazak na Trg bana Jelačiča očekuje oko 13 sati

Hrvatska je osvojila Davis Cup! Marin Čilić pobijedio je Lucasa Pouillea i donio nam ključni treći bod za drugi naš naslov, 13 godina nakon što su ga Ivan Ljubičić, Mario Ančić i društvo osvojili protiv Slovaka u Bratislavi 2005. godine, piše 24sata. 

Pobjednici sutra stižu u Zagreb, avion im slijeće u 14:20 sati, a Krajana, Čilića, Ćorića i ostatak teniske ekipe dočekat će autobus koji će ih odvesti do Trga bana Josipa Jelačića, gdje se njihov dolazak očekuje oko 15 sati. 

Građani su oduševljeni ovom pobjedom koju smo svi skupa čekali dugih 13 godina, a sutra ih dočekajmo svi zajedno na Trgu i proslavimo ovu veliku pobjedu!

Detalje pratite na 24sata!

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    vrhhh bravo