Prvi 328 pregleda 29. travnja 2019.

Tragedija: Model preminuo nakon što se srušio na reviji

fofocaus/instagram

Potresne snimke s revije pokazuju sav užas ove tragedije

Model Tales Soares (26) tragično je preminuo tijekom Fashion Weeka u Sao Paolu, nakon što se srušio tijekom hoda po pisti pred publikom, piše Daily Mail. Iako su svi bili preplašeni i nikome nije bilo jasno što se događa, liječnici su se javili i tvrde kako je kod mladog modela vjerojatno bila riječ o bolesti koju je imao od rođenja, a koja je uzrokovala njegovu smrt.

Liječnici smatraju da je Tales imao neku urođenu kongenitalnu manu, a svjedoci koji su sve to gledali tijekom modne revije tvrde: "Sve se dogodilo tako brzo."

"Prije izlaska na pistu poljubio je prijatelja i izašao samouvjereno kao i uvijek, a onda se odjednom počeo rušiti i samo je pao", rekli su svjedoci. 

Iako se prvo sumnjalo na epileptični napadaj, njegova je sestra odmah opovrgnula glasine te rekla kako nikad nije patio od nikakvih sličnih poremećaja te je redovito odlazio liječniku. Ona i njegova majka čule su se s njime prije revije i tad im je rekao da se osjeća sasvim dobro.

"Užasno smo uplašene i shrvane zbog ovoga što se dogodilo. On je bio zaista zdrav, jeo je zdravo i redovito je vježbao. Išao je na cross fit i vježbao jogu", rekle su. 

Svi su užasnuti ovim događajem i još uvijek ne vjeruju da se ovo dogodilo, a organizatori revije oprostili su se od mladog modela i poručili koliko im je žao da je došlo do ovakve neobjašnjive tragedije.

Grozno...

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOBMOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg što? :( prestrašno