Prvi 1539 pregleda 03. rujna 2019.

Veliki dan: Youtuberica Berga slavi 20. ročkas

only_berger/Instagram

Naša youtuberica danas slavi 20. rođendan. Tom prilikom joj je Doris posvetila story pun njihovih zajedničkih fotki. Glorija je to podijelila na svom Instagramu i napisala cute poruku svojoj bff.

JoomBoosova youtuberica Gloria Berger danas slavi 20. rođendan. Na svom Instagram profilu podijelila je storyje s čestitkama svojih najboljih prijatelja. Među njima je i Doris Stanković.

Doris je objavila njihove zajedničke fotke i Gloriji za rođendan napisala: 

"Sretan ti 20-ti rođendan! Uživaj danas i najedi se kao nikad u životu."

 | Autor: only_berger/Instagram only_berger/Instagram

Gloria je to podijelila i napisala poduži status:

"Želim vam svima ovakvu osobu u životu. Koju možete nazvati u 3 ujutro i koja će vam pomoći iz ljubavi. Želim vam ovakvu osobu s kojom možete pričati o svojim najvećim problemima, pred kojom možete isplakati dušu i tresti se, a s druge strane uvijek možete zajedno biti 'budale' i raditi najveće gluposti. Želim vam ovakvu osobu koja je najveći down to earth, koja nije fejk već pokazuje istinu cijele sebe, makar bilo i loših segmenata. Želim vam osobu koja će vam sjesti kao budali šamar", otvorila se Gloria.

Osim Doris, rođendan su joj čestitali i drugi prijatelji. Ovo su samo neki od rođendanskih storyja:

 | Autor: only_berger/Instagram only_berger/Instagram

 | Autor: only_berger/Instagram only_berger/Instagram

 | Autor: only_berger/Instagram only_berger/Instagram

Gloriji želimo sretan rođendan i da joj bude predobro na njezin dan! Sigurno je navečer čeka veliko slavlje!



Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MARIA12345

    MARIA12345

    Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    sr burazeru