Prvi 3084 pregleda 08. ožujka 2020.

Veliki uspjeh JoomBoosa: Nika upoznala Brucea Willisa

xniks2x/Instagram, canva

JoomBoosovka Nika Pavičić posjetila je New York gdje se upoznala i družila s glumačkom legendom, Bruceom Willisom. Evo kako joj je bilo!

"Treba li ovo zapravo opis? Pogled na Manhattan i Bruce Willis... Pa, Bože moj, gdje si!? Neizmjerno sam zahvalna na svemu što mi se događa ovih par dana i, ako je suditi prema početku, ova godina će biti nešto sasvim drugo. I da, očekivala sam da je niži", podijelila je Nika dojmove o druženju s glumačkom legendom, Bruceom Willisom, kojeg je upoznala tijekom svog putovanja u New York.

'Očekivala sam da je niži'

Nika je u New York otputovala u organizaciji JoomBoosa i Hell Energyja, a iako je ondje provela samo nekoliko dana, zbog raznih okolnosti na koje nije mogla utjecati, bilo joj je to, priznaje, najljepše putovanje u životu.

'Veliko hvala mom JoomBoosu'

"Ovo je najljepše putovanje u mom životu, okruženo najiskrenijim i najsmješnijim ljudima ikad. Želim se zahvaliti mom JoomBoosu i Hell Energyju na ovakvoj predivnoj prilici i nadam se da nije zadnji puta da sam ovdje", podijelila je Nika svoje dojmove o putovanju života na Instagramu i oduševljeno objavila hrpu fotografija i videa iz Velike Jabuke.

Pronašla se u ovom velikom gradu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evo mene nakon samo 8 sati popodnevnog dremanja..vi kako ste? Znam znam,opet ja i raspisivanje uzduž i popreko,ali sta ću kad moram.City that never sleeps.Ili jos bolje,a city that makes you want to do everything but sleep.U ovih par dana sam upoznala nevjerojatne ljude,proživjela nevjerojatne stvari i stvorila uspomene koje će rijetko koji grad nadmašiti.Pola mog zivota obilježile su mi izreke kao “kud žuriš polako” , “sve u svoje vrijeme,stigneš” i “jel spavaš ti ikad?”. E pa ovaj grad je definitivno za ovisnike o životu kao ja😅.A ako vam išta mogu savjetovati to je da je tuđe mišljenje bitno onoliko koliko mu dopustite,i koliko ste zapravo bitni sami sebi.Putuj,voli,smij se,troši,ulaži..Živi.I ne odustaj. #vašaN

Objavu dijeli Nika Pavičić (@xniks2x)

Nakon što se vratila u Hrvatsku i nakon što su joj se dojmovi maaaaalo slegli, Nika je priznala kako je, nakon podužeg razmišljanja o New Yorku i svemu što je ondje doživjela, shvatila da se itekako pronalazi u tom velikom, velikom gradu.

"Ovo je zaista grad koji nikad ne spava. Odnosno, grad koji te tjera da ni ne želiš spavati. U ovih sam par dana upoznala nevjerojatne ljude, proživjela nevjerojatne stvari i stvorila uspomene koje će rijetko koji grad moći nadmašiti. Pola moga života obilježile su rečenice koje su mi drugi govorili, poput; 'Kud žuriš, uspori malo', 'Sve u svoje vrijeme, stigneš...', 'Spavaš li ti ikada?' E pa, ovaj grad je definitivno za sve ovisnike o životu poput mene", objasnila je Nika i dodala kako se baš pronašla u svemu što New York predstavlja i jest.

Ovo je tek početak

Nika ove godine niže uspjeh za uspjehom. Osim ovog putovanja u New York i poziva na upoznavanja Hollywoodske legende, Nika je nedavno izbacila svoj prvi singl 'Sama', koji je puna dva tjedna bio na prvom mjestu YouTube trendinga, a nakon toga izbacila je i vlastiti parfem 'Pantheon.' Kakva godina, a tek smo na početku!

POSLUŠAJTE NIKINU PJESMU 'SAMA':

Možemo još samo jednom naglasiti kako je ovo putovanje veliki uspjeh za Niku, ali i za cijeli JoomBoos, upoznali smo veliku zvijezdu, družili se s divnim i posebnim ljudima i talentima, a nakon ovog slatkog putovanja priznajemo - ovo nije kraj, već tek početak! Pripremite se! ;)

Tvoja reakcija?