Prvi 490 pregleda 29. veljače 2020.

Vesna Pisarović se prisjetila Dore: 'Bila sam uzbuđena'

24sataVideo

Vesna Pisarović 18 godina nakon prisjetila se pobjedničkog nastupa na Dori. Kaže kako je bila uzbuđena. Njezinu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata

"Ništa mi nije bilo teško. Imala sam dovoljno malo godina da mi bude sve zanimljivo, ludo i zabavno", rekla je Vesna Pisarović (41).

Svi pamtimo njezin eurovizijski nastup 2002. godine kada je s pjesmom 'Sasvim sigurna' ušla u finale i u konačnici osvojila 12. mjesto. Vesna ni sada nije isključila mogućnost da se ponovno prijavi na Doru, a danas, 18 godina nakon, za YouTube kanal 24sata komentirala je svoj nastup s kojim je odnijela pobjedu u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE NJEZINU REAKCIJU:

Već na prve taktove razvukla je osmijeh na lice i zaplesala u našoj stolici.

"Ova haljina je bila genijalna. Radila ju je Silvija Tržec. Imala je milijun Swarovski kristala", rekla je Vesna. 

Oduševilo ju je što je njezinu izvedbu pratio orkestar. Kaže da je na pozornici zbog toga osjetila ogromnu energiju. 

"Bila sam sigurna da će se nešto dogoditi. Ne samo zato što sam ja to željela i vjerovala. Tad se dogodio entuzijazam tima. I eto, išli smo na Eurosong. Na pozornici sam se osjećala kao u nekom transu. Ocjene su bile poprilično dobre. Dobila sam strašnu glavobolju, ali nakon toga sam sa društvom završila na tulumu", prisjetila se. 

Draža joj je izvedba na Dori nego na Eurosongu, gdje je pjesmu otpjevala na engleskom jeziku.

"Eurosong je kao onaj prsten iz trilogije Gospodar prstenova. Malo ga želiš, malo ne, ali nikad ne reci nikad", rekla je. Uz pjesmu 'Sasvim sigurna' vežu je, kaže, nevjerojatne emocije, a pamti samo lijepe trenutke. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VESNOM PISAROVIĆ:

Tvoja reakcija?