Prvi 1782 pregleda 11. studenoga 2019.

Vi ste odlučili: Lice s nove naslovnice bit će Billie Eilish

Britta Pedersen/DPA/PIXSELL

Glasali ste u anketama i odlučili koga želite vidjeti na jednoj od naslovnica blagdanskog izdanja JoomBoos Videostar magazina.

U zadnjem krugu Billie se 'borila' za mjesto na naslovnici protiv popularnog Shawna Mendesa i uvjerljivo ga pobijedila.

Billie je skupila 56 posto glasova

 | Autor: screenshot screenshot

Ona je skupila 56 posto glasova, dok je Shawn skupio 44 posto. Okej, možemo reći da je u nekom trenutku borba bila tijesna, ali na kraju ga je 'pokosila' za više od 10 posto glasova!

U prvom krugu je bila i Selena

Billie je u prvom krugu bila u konkurenciji sa Shawnom i Selenom Gomez, ali Selena nije stigla do finalnog kruga glasovanja.

Kako god bilo, imamo pobjednicu koju ćete gledati i o kojoj ćete čitati veliki specijal u blagdanskom izdanju JoomBoos Videostar magazina! Tko jedva čeka?

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..