Prvi 84 pregleda 14. prosinca 2018.

Viber postaje centar najljepše božićne čarolije!

Viber

Viberova božićna inspiracija olakšava vam dijeljenje blagdanskog raspoloženja s cijelim svijetom

Vrijeme je Božića i lampice se pale, ali i temperatura pada, pa je sve teže cijeli dan provesti u shoppingu ili šetnji. Radije ostanemo u toplom domu, no ponekad osjećamo kao da smo malo zaglavili na kauču ili nas uhvati dosada. Drage nam osobe nisu uvijek blizu koliko bismo htjeli, a ta želja za druženjem s obitelji i prijateljima posebno nas obuzme oko blagdana. Zahvaljujući Viberu, jednoj od najdražih chat aplikacija na svijetu, nema mjesta panici. Od božićne čarolije dijeli vas samo jedan klik!

Ovog prosinca, Viber se pretvara u ekskluzivan centar blagdanske zabave, a sve što vam je potrebno za ljepši Božić i praznike ispunjene pozitivnim vibrama nalazi se na jednom mjestu, u samoj aplikaciji. Besplatni stickeri, chatbotovi ili communityji povezat će vas s dragim osobama, ali i zbližiti vas sa svim ljudima dobre volje diljem svijeta.

Pridružite nam se, pripremili smo vam toliko toga da bi nam pozavidjeo i Djed Božićnjak!

Svoje digitalno putovanje započnite preuzimanjem božićnog sticker paketa kojim ćete se odmah i pretplatiti na chatbota, a prava zabava tad tek počinje! Viberovi najnoviji božićni stickeri zagrijat će vam srce i poslužiti kao savršene malene čestitke, kojima možete obogatiti svoje poruke. Podijeliti ljubav i zahvalnost s onima koje volite možete bez obzira gdje se nalazili.

Nakon što ste pretplaćeni na chatbota, na Sticker marketu jednostavno pronađite svoje omiljene besplatne božićne sticker pakete, koji će obogatiti vaše razgovore i pomoći vam osmisliti najmaštovitije blagdanske poruke. Ove godine ne brinite, Viberov chatbot potaknut će vaše kreativne supermoći i ponuditi vam opciju izrade vlastitih GIF-ova, koji mogu sadržavati osobnu poruku, pa čak i glazbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Travel" doesn't have to mean spending your savings on airplane tickets or luxury hotels. It can mean exploring your neighborhood, or the surrounding area. It could mean hopping in your car or on a bus or train to just get lost somewhere an hour or two away from home. In the end, travel enriches our lives because it places us in situations we don't usually encounter, and forces us to look at the world a little bit differently. That's how we grow as individuals. Little by little :) Make the most of this weekend, folks! . . . . #instamood #instavibe #instaquotes #weekend #friyay #adventure #funnyquotes #quotestoliveby #quoteoftheday #sayings #quotestagram #thepurpleapp #behindthevibe #summervibes #instatravel #instapassport #travelgram #wanderlust #ilovetravel #traveldeeper

Objavu dijeli Viber (@viber)

I na kraju, kako bismo vam pružili pravu dozu zabave tijekom praznika, Viber je za vas odabrao najzanimljivije comunityje. Slobodno se pridružite onima u kojima se pronađete, bilo da su vezani uz vaše hobije ili vas zanimaju informacije o temi koja vam je bitna. Razgovorom s ostalim pratiteljima uvijek može uroditi i novim prijateljstvom s nekim tko s vama dijeli strast prema istim stvarima.

Cijela bit božićne čarolije je usrećiti ljude oko sebe, zbog čega je Viber ove godine krenuo u misiju širenja ljubavi putem svih alata koje aplikacija ima za ponuditi. Uživite se u duh blagdana i zabavite se slanjem digitalnih čestitki koje ste sami kreirali, podijelite sreću i proslavite s onima koji vam najviše znače, gdje god se nalazili.

O Rakuten Viberu:

Rakuten Viber spaja ljude. Bez obzira na to tko su i odakle dolaze. Naša svjetska baza korisnika na raspolaganju ima široku paletu funkcija – kao što su chat uživo, video pozivi, razmjena poruka unutar grupa i praćenje njihovih omiljenih brendova i poznatih osoba. Svojim korisnicima osiguravamo besplatnu i sigurnu okolinu za dijeljenje svoje svakodnevice.

Rakuten Viber je članica Rakuten grupacije tvrtki, svjetskog lidera u elektroničkoj trgovini i financijskim uslugama. Službeni je komunikacijski kanal FC Barcelone i službena aplikacija za slanje poruka i pozive Golden State Warriorsa.

Pridružite se Viberu već danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svijetu.

Ukoliko su vam potrebni najnoviji Rakuten Viber brand press kit materijali, obratite nam se na media@viber.com.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve