Prvi 2396 pregleda 03. rujna 2019.

Viralan video: Snimili ženu kako napada prodavače kokoši

Africa Facts Zone ‏/Instagram

Internetom se brzinom munje proširila snimka turistice koja napada prodavače kokoši. Napala ih je jer smatra da životinje drže na nehuman način.

Video ljutite Britanke koja napada prodavače kokoši u Maroku postao je viralni hit. Na snimci je vidljivo kako je turistica posjetila tržnicu i vidjela u čemu drže kokoši i na to 'poludjela'. Drže ih, naravno, u kavezima.

Počela je vikati i vrijeđati prodavače, nazivajući ih pogrdnim imenima, javlja Complex.

Pokušala je kokoši izvaditi iz kaveza

Britanka je vikala kako oni ne znaju ni čitati i da se životinje tako ne tretiraju. Nekoliko puta je pokušala otvoriti kavez, ali su je prodavači spriječili.

Kad je vidjela kako je snimaju još je više 'poludjela'. U jednom trenu je nasrnula na jednog čovjeka i udarila ga.

Ubrzo je napad zaustavila policija koja je ženu odvela u bolnicu. Ondje su liječnici ustvrdili da je oboljela od histerije...

Što vi mislite?

A što vi mislite o cijeloj ovoj situaciji? Smatrate li da je žena s razlogom napravila scenu ili je preburno reagirala? Pišite nam u komentare.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MARIA12345

    MARIA12345

    Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    whaat???