Prvi Videostar 1404 pregleda 29. studenoga 2018.

VIDEOSTAR: Saamo Petraa završila u zatvoru?

Pogledajte kako su se kandidati i njihovi mentori snašli u ovom izazovu i gdje je nestao TheSikrt

Preostalih šest kandidata iz timova popularnih JoomBoosovih youtubera Petre, LayZ-ja i TheSikrta dobilo je tri zanimljiva zadatka: svaki tim mora snimiti kratki film različitog žanra i pokušati osvojiti žiri. Petrin tim snimio je hororac, Matijin akcijski triler, a Filipov romantičnu komediju.

Gdje je nestao TheSikrt?

Karla i Paolo, članovi TheSikrtovog tima snimili su još neviđenu romantičnu komediju. Njihovi likovi sreli su se u liftu i počeli se svađati tko je najbolji youtuber. Karla ga je ignorirala sve do dana kada se morala preseliti na Antarktiku, a tada se rodila ljubav. Naime, čula je nešto što nije željela čuti i odlučila odseliti zauvijek. 

Sven, Dino i LayZ skupa su snimili akcijski film "Dečki od akcije". Trojica prijatelja su serijski ubojice, a zajedno su krenuli u svoju posljednju misiju. Na putu su bili opušteni i zabavljali se, a kada su morali pokazati svoje vještine dobili su potpuno neočekivan zadatak. Bili su svjesni da opasnost vreba iza svakog ugla, pa su tako uhvatili jednog knjigovođu zbog kojeg su se morali boriti za vlastiti život. 

Petrin tim, Doris i Ema Helena, snimile su film o dvije youtuberice koje se međusobno ne podnose. Slučajno su se našle zajedno na setu, bez mobitela i bez interneta. Počele su paničariti dok nisu ugledale laptop i počele se nadati da će opet moći biti online. Naime, na ekranu se pojavila njihova stara neprijateljica iz škole. Ubrzo su saznale da su zatočene, a da bi situacija bila gora, počeo ih je napadati zaludjeli fan. 

 

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Također, preuzmite i zabavne Viber stickerse na linkovima ispod:

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima LayZ!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima Saamo Petraa!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima TheSikrt!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

JoomBoos Videostar powered by A1

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve