Prvi 778 pregleda 28. veljače 2019.

Vikend horoskop: Rak želi intimnost, a Blizanci putovanje

marinacomes@instagram

U petak, Venera ulazi u znak Vodenjaka i tjera te na socijalizaciju

OVAN

Venera ti u petak otvara zonu prijateljstva, a za vikend možeš očekivati pravi party. Možda ćeš nekog od starih prijatelja početi gledati na drugačiji, romantičniji način.

BIK

Veze s ljudima pomažu ti u poslovnom životu i karijeri. Karijera ti ovaj vikend sjaji. Harmoniziraj i uravnoteži veze na poslu jer je u tome ključ tvog uspjeha.

BLIZANCI

Od petka ćeš osjećati potrebu za učenjem, putovanjem i avanturama. Vrijeme je da odeš na putovanje ili se napokon prijaviš za fakultet koji želiš. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

RAK

Vikend će ti biti vrlo seksi jer ti Venera ulazi u sektor erotike i romantike u petak. Fokusiraj se na intimne veze koje imaju dubinu i mogućnost opstanka. 

LAV

Venera ulazi u tvoj najromantičniji sektor u petak i dobit ćeš savršenu priliku da produbiš svoju trenutnu ljubav. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

DJEVICA

Venera te tjera na organiziranje i brigu o zdravlju. Počisti, organiziraj, pripremi si obroke unaprijed kako bi bio miran u glavi. 

VAGA

Od petka ćeš biti posebno kreativan i samouvjeren. Prirodno ćeš privlačiti ljude kao magnet. Bit ćeš popularan i imat ćeš se priliku umjetnički izraziti. 

ŠKORPION

U petak ćeš se osjećati posebno povezano s domom. Počisti i organiziraj svoj stan, pozovi blisku osobu i bit ćeš siguran da će tvoje srce biti savršeno kao i tvoje okruženje.

STRIJELAC

Venera otkriva tvoju inteligenciju i komunikacijske vještine, pa ćeš stalno pričati o ljubavi. Nećeš moći odoljeti onima koji su slatki i inteligentni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

JARAC

Financije će ti procvjetati u petak jer Venera obasjava tvoj sektor zarade. Počasti se i uživaj!

VODENJAK

Bit ćeš potpuno neodoljiv. Neka tvoje romantične misli budu optimistične, a Venera će ti ih pomoći ostvariti. 

RIBE

Ovaj vikend ćeš naći način kako da se izliječiš od prijašnjih bolnih ljubavi te pronaći mjesta za više ljubavi prema ljudima koje imaš sada u životu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    da vidim kaj meni piše hehe