Prvi KORONA VIRUS 3368 pregleda 20. travnja 2020.

Vili Beroš otkrio tko mu je najveća podrška u ovoj krizi

24Sata, Promo

Ministra Vilija Beroša ekipa 24sata izazvali je na '24 pitanja'. U intervjuu otkriva tko mu je najveća podrška u životu, za koji klub navija, koje mu je najdraže jelo i što cijeni kod ljudi!

Otkako traje korona kriza, većina Hrvata pita se: Spavaju li uopće ljudi iz kriznog stožera? Glavni u stožeru, ministar Vili Beroš i stručnjaci oko njega svaki dan odlučuju o našim životima.

Ministar je na raspolaganju - što stožeru, što novinarima - 24sata već dva mjeseca, a u komentarima ga naši čitatelji opisuju kao staloženog i čovjeka iz struke. Ipak, kako on doista živi od pojave Covida 19 u Hrvatskoj?

Ministra Beroša ekipa 24sata 'izazvali' je na 24 pitanja, u kojima otkriva kako mu je obitelj najveća podrška u ovoj cijeloj krizi, a ponajviše supruga Jasminka (52) s kojom je u braku 20 godina.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MINISTROM BEROŠEM:

Ministar se našalio na račun vlastite rečenice, koju svakodnevno govori novinarima, a koja je već postala meme, a to je: "Hvala vam na tom pitanju."

"To instinktivno i bez razmišljanja kažem. U jednom trenutku sam odlučio povući ručnu kočnicu, ali teško ide", objasnio je Beroš.

Što je još otkrio, kako reagira na komentare žena na društvenim mrežama koje pišu da je 'šarmantan' te što o njegovom "južnjačkom temperamentu" misli njegova supruga, pogledajte u cijelom intervjuu na 24sata YouTube kanalu.

 

 

U srijedu pogledaj prvu epizodu novog serijala 'Trend je frend' powered by A1!

 | Autor:

Tvoja reakcija?