Prvi 435 pregleda 06. travnja 2022.

Vjenčali su se Kourtney Kardashian i Travis Barker!

MARIA ALEJANDRA CARDONA/REUTERS/PIXSELL

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker vjenčali su se u Las Vegasu nakon dodjele Grammyja

Američka reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker vjenčali su se ovog vikenda, piše People. Kourtney i Travis vjenčali su se u Las Vegasu u noći s nedjelje na ponedjeljak nakon što su oboje prošetali crvenim tepihom na dodjeli glazbenih nagrada Grammy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HT City (@htcity)

Baš kao i svako vjenčanje u Las Vegasu, i njihovo se održalo u 'One Love' kapelici. Naravno, vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja.

"Nisam znao tko će se doći vjenčati sve dok ih nisam osobno ugledao. Svi znaju da radimo 24 sata, ali oni su zvali jer su željeli biti sigurni da radimo. Platili su i rekli kako ih Elvis obavezno mora vjenčati. Nazvao sam ih za pet minuta, rekao da smo dogovorili Elvisa i odmah su došli", za People je ispričao vlasnik kapelice Marty Frierson.

Kako kaže Marty, ceremonija je trajala otprilike 30 minuta. "Došli su, vjenčali se, bacili buket na parkiralište i plesali na Elvisove pjesme. Na njima se vidjelo da se vole i da se dobro zabavljaju", ispričao je. Također, nisu imali posebnu odjeu za vjenčanje nego su ostali u odjeći koju su nosili na Grammyjima. 

Kourtney i Travis još nisu prokomentirali svoje vjenčanje niti su objavili fotografije, ali nadamo se kako će to napraviti uskoro! Zanima nas još koji sneak peek u njihov poseban dan - u Las Vegas stilu!

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?