Prvi 8854 pregleda 25. studenoga 2022.

Vjenčanicu platila manje od 20 kuna i oduševila sve

rachel muse connealy/Instagram/Canva

Djevojka Rachel Connealy s Floride postala je pravi hit na TikToku kada je pokazala svoju vjenčanicu od samo tri dolara (manje od dvadeset kuna), a koja izgleda kao prava haljina iz bajke

TikTokerica Rachel Connealy na svom je profilu podijelila video sa svog vjenčanja na kojemu je odjevena u lepršavu, svilenu vjenčanicu za koju je rekla da ju je platila samo tri dolara što iznosi nešto manje od dvadeset kuna. 

"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se zaručili i nosila je za ceremoniju", rekla je, a njeni pratitelji su ju odmah usporedili s Meghan Markle, piše Miss7.

@rachelandnate Reply to @lacuele I thrifted this silk dress right after we got engaged and still wore it for the ceremony ❤️ #weddingdress ♬ original sound - Liah_19 - Isa_

Uska svilena haljina imala je nabore kod dekoltea, a Rachel je izgled upotpunila odgovarajućim prozirnim velom i bijelim sandalama na petu.

No, to nije bila jedina jeftina haljina koju je obukla tog dana. Naime, dva tjedna prije nego što je izgovorila 'da', našla je još jednu vjenčanicu iz snova za pet dolara, odnosno 35 kuna koju je nosila na partyju nakon vjenčanja.

@rachelandnate Replying to @briirb ♬ Somewhere Only We Know - 𓆩S𓆪

Rachelini pratitelji bili su oduševljeni njenom snalažljivošću, ali i prekrasnim lookovima koje je uspjela napraviti za manje od deset dolara. 

"Istinski zapanjujuće. Kao nešto iz časopisa", "Obožavam minimalistički izgled, a ovaj se usto čini i veoma skupim", "Nevjerojatno otkriće, zbilja kako si to uspjela? Obje haljine su tako jedinstvene i prekrasne", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

 

 

 | Autor:  

Tvoja reakcija?