Prvi 953 pregleda 24. siječnja 2019.

Vjenčati se ili ne? Ovi parvi nas baš vole zezati!

mileycyrus/Instagram, kyliejenner/Instagram, justin__.bieber___/Instagram

Nije lako pratiti odluke ovih mladih poznatih parova!

Što se to dešava s ovim skoro (ne)vjenčanim golupčićima? Neki kao da nas vole zezati. Evo najnovijeg izvještaja o bračnom statusu ovih parova koji su u posljednje vrijeme pod 'povećalom' upravo zbog vjenčanja.

Justin Bieber i Hailey Baldwin odgodili vjenčanje po treći put

 | Autor: justin__.bieber___/instagram justin__.bieber___/instagram

Hm..valjda godti nisu još kupili svoje avionske karte zato što je vjenčanje odgođeno...po treći put! Piše Cosmopolitan. Izgleda kako između među 400 pozvanih gostiju ima mnogo onih kojijma 1. ožujka ne odgovara, a jako su važni mladom paru. Justin i Hailey žele da svi najdraži ljudi budu prisutni i ne žele vjenčanje bez njih. Izgleda kako za njih ne vrijedi ona: 'treća sreća'. Nadajmo se četvrtoj!

Kylie Jenner potvrdila svoj brak na Instagramu?

 | Autor: kyliejenner / instagram, O'Connor/Press Association/PIXSELL kyliejenner / instagram, O'Connor/Press Association/PIXSELL

Nemojte paničariti, ali izgleda da je Kylie Jenner napokon potvrdila glasine kako se tajno udala za Travisa Scotta. Zašto? kako? kada? Sve vodi k tome nakon što je Kylie jučer objavila ovu sliku na Instagramu, s natpisom "extraño a mi esposo" (nedostaješ mi, mužu). Moguće kako se radi samo nadimku i kako nas zeza, ali svakako nam je dala o čemu razmišljati, donosi Cosmopolitan.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

 | Autor: gotrendiermx/Instagram gotrendiermx/Instagram

Okej, sad se mi malo šalimo. Njihov brak je već potvrđen i oko toga nema nikakve dvojbe. Ali novost je ta da Miley navodno ubrzo želi dijete! Izvor je otkrio Cosmopolitanu kako su ona i Liam Hemsworth 'jako sretni' i kako žele obitelj čim prije. 

'Miley trenutno nije trudna, ali želi imati obitelj s Liamom. Miley i Liam kažu da su se osjećali vjenčanima i prije ceremonije, "rekao je izvor. 'Miley je sada tako sretna sa svojim životom'. Završava snimanje sljedećeg albuma i ona i Liam ne mogu biti sretniji.

Baš se veselimo!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hahaha baš..