Prvi 824 pregleda 04. ožujka 2023.

Vjerovali ili ne, ali OVO vam može spasiti vezu!

canva

U opsežnom istraživanju veza koje je obuhvatilo više od 100.000 ljudi, istraživači su parove pitali da ocijene svoju sreću i zadovoljstvo u krevetu. Zatim su preispitali što je zajedničko najsretnijim parovima.

Istraživanje, objavljeno u bestseleru The Normal Bar iz 2013., fantastičan je vodič za ono što čini parove sretne, a prenosi portal Your Tango.

Od "iznimno sretnih parova", 74 posto imalo je jednu zajedničku stvar koja nema nikakve veze s oblikom tijela ili učestalošću seksa. 

Riječ je o masaži, a evo zašto!

Prvo, masaža je ljubav na djelu. Kada vaš partner provodi svoje vrijeme i pažnju usmjerenu na to da vam pruži čisti užitak masaže, osjećate se voljeno i zbrinuto. Ništa ne zbližava par više od redovite prakse međusobnog obasipanja vještim, ugodnim dodirom.

 | Autor: PIXABAY PIXABAY

Drugo, pomaže u borbi protiv stresa. Stres je neprijatelj vašeg seksualnog života. Stres ubija vaš libido, crpi vam energiju i na kraju vas čini jadnima. Dijeljenje masaže s boljom polovicom učinkovit je i djelotvoran način da se oslobodite stresa na kraju dana dok provodite kvalitetno vrijeme zajedno. Manje stresa znači više zadovoljstva, veći seksualni nagon i bolji seksualni život.

 | Autor: PIXABAY PIXABAY

Konačno, masaža leđa jedno je od najluksuznijih i najugodnijih iskustava dodira cijelog tijela. Dodir kože na kožu prilikom masaže leđa oslobađa hormone dobrog osjećaja koji pridonose vašem općem zdravlju i sreći.

Eto, sada znate što vas može učiniti sretnim. Krećete u akciju?

 

 

Tvoja reakcija?