Prvi 1206 pregleda 18. veljače 2019.

Sezona Riba: Vodenjaci se bogate, a Strijelci su osjećajni

fashiongalsz/instagram

Uskoro počinje emotivna i romantična sezona Ribe, kako će to utjecati na tvoj znak?

Sezona Ribe stavlja fokus na emocije, intuiciju i kreativnost. U utorak se događa pun Mjesec u Vagi, a krajem tjedna procvjetat će romanse pod utjecajem Venere i Plutona, piše Cosmopolitan

OVAN

Ovaj tjedan za tebe je tjedan detoksa i brige o zdravlju. Pun mjesec u utorak potiče promjene u emocionalnom, tjelesnom i mentalnom zdravlju. Pripremi se za posao preko vikenda da budeš spreman u ponedjeljak.

BIK

Sezona Ribe tjera te na socijaliziranje i komunikaciju, a to te čeka cijeli mjesec. Pun Mjesec potiče te da se otvoriš i kažeš kako se osjećaš. Izađi iz svoje zone komfora ovaj vikend.

BLIZANCI

Procvjetat ćeš u profesionalnom dijelu svog života, htjet ćeš naučiti nešto novo ili napraviti promjenu. Ali prije svega, pun Mjesec želi da budeš emocionalno stabilan i ne bježiš od svojih osjećaja. Ovaj vikend će biti seksi i intiman, zato se pripremi. 

RAK

Sretan put! Sezona Ribe šalje te na putovanje drugim zemljama ili na nova mjesta gdje možeš učiti. Dopusti punom Mjesecu u utorak da makne sumnje koje imaš u svoje komunikacijske sposobnosti. Ovaj vikend je za tebe romantičan i snažan, vrijeme je da produbite svoju emocionalnu vezu. Budi snažan i ranjiv, napravi to!

LAV

Sezona Ribe potiče te da se želiš ozbiljno seksualno povezati, zato vjeruj instinktu svog srca  i uživaj. U utorak ćeš osjećati veću potrebu za financijskom sigurnošću, a za vikend spremi obroke unaprijed, počisti i sve izorganiziraj kako bi bio miran u duši.

DJEVICA

Tvoj romantični odlomak upravo počinje. Sruši te zidove koje gradiš oko sebe i ne boj se biti ranjiv kako bi produbio odnose. Makni iz života stvari koje te sprječavaju da voliš bez granica. Započni ovaj vikend, tako što ćeš s drugima podijeliti svoje osjećaje. 

VAGA

Vrijeme je da pročistiš, organiziraš i pojednostaviš svoj život kako bi bio najbolja verzija sebe. Pun Mjesec u utorak pomaže ti da ostaviš bol i tugu u prošlosti, a za vikend budi blizak s obitelji.

ŠKORPION

Sezona Ribe ističe tvoju unutarnju kraljicu! Zračit ćeš samopouzdanjem, kreativnošću i srećom. U utorak se poveži sa svojim najbližim prijateljima. Za vikend budi spreman na teži razgovor, budi iskren, suosjećajan, specifičan i hrabar.

STRIJELAC

Za tebe je ovo emotivno i nježno razdoblje, pa ćeš biti osjetljiviji. U utorak će ti cvjetati karijera, a na poslu ti baš to treba. Ovaj vikend razmišljaj o financijama. 

JARAC

Napokon ćeš pronaći riječi koje si dugo tražio kako bi izrazio što misliš. Neće biti savršeno, ali svejedno to učini. Uživaj u putovanjima na koja te pun Mjesec šalje, a za vikend budi iskren sa sobom. Vjeruj svojim romantičnim instinktima. 

VODENJAK

Procvjetat će ti financije u kojima ćeš uživati cijeli mjesec. Prati svoje seksualne želje i uživaj u intimnošću. Za vikend razmisli o opraštanju, ako trebaš zatvoriti jedan odlomak u svom romantičnom životu.

RIBE

Neka tvoje najbolje sposobnosti sjaje ovaj tjedan. Pun Mjesec pomaže ti da produbiš ljubav koju zaslužuješ. Ovaj vikend se okruži svojim najiskrenijim i najbližim prijateljima. 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    napokon nešto dobro