Prvi 1840 pregleda 11. listopada 2018.

Vojko V: 'Tata mi je bio profesor i imao sam pet'

Miranda Cikotic/PIXSELL

Nakon Dječaka krenuo je u solo karijeru, a vjeruje kako će mu nastup 12. listopada u zagrebačkom Domu sportova pomoći u njoj

Bez Dječaka ne bih bio to što jesam, priznaje splitski reper Andrija Vujević, poznatiji kao Vojko Vrućina (33). Kaže da bi on i Ivo Sivo samo “repali po klupicama” da ih Zoni, treći član sad već bivšeg sastava, nije natjerao da rade stvari koje ne vole: snimaju albume, drže koncerte i daju intervjua.

- Dječaci su od početka bili osuđeni na propast jer je svatko od nas trojice bio zaseban autor s vlastitim idejama - objašnjava Vojko.

Dječaci su, kaže, pjesmama ljudima kidali glave, sakatili ruke, bacali bombe, a ipak je samo šaljiva pjesma o časni stvorila toliko negativnosti da mu se zgadio život.

- Stari djedovi su mi prijetili da će me klati - priča Vojko i dodaje da je shvatio kako se u Hrvatskoj s Crkvom ne smije šaliti. Nakon Dječaka krenuo je u solo karijeru, a vjeruje kako će mu nastup 12. listopada u zagrebačkom Domu sportova pomoći u njoj.

- Ako ništa, moći ću uvijek reći da sam nastupao u Domu sportova - iskreno će reper. Vujević je po struci programer, ali ipak više zarađuje od pjevanja.  

 | Autor: Jurica Galoic/PIXSELL Jurica Galoic/PIXSELL

- Tata mi je predavao na faksu i imao sam pet - pohvalio se u šali Vojko Vrućina, koji je za vrijeme ekonomske krize dobio otkaz te se usredotočio na glazbu.

- Dobio sam otkaz u vrijeme krize jer su tad svi mislili da nema potrebe za programerima. Danas ih svi zapošljavaju, ali meni je u ovom trenutku isplativije baviti se glazbom - priznaje Vojko, koji dvomjesečnog sina Petra u životu želi jedino naučiti da se za sve treba potruditi.

Sličnu poruku poslao je i pjesmom ‘Kako to?’. Otkrio nam je i da mu je majka novinarka, ali da joj ne namjerava dati intervju, ali ni izjave.

- Bilo je ponuda za priču, ali smo i mama i ja to odbili jer smatramo da to ne bi baš bilo prikladno - objasnio je reper. Vjeruje da mu je nastup u Domu sportova odskočna daska u karijeri, a nakon njega planira se zatvoriti u kuću i raditi na novom albumu, koji će nazvati ‘Dvojko’.    

- Moram se odvojiti od javnosti i u svoja četiri zida stvarati glazbu - zaključio je Vrućina.  

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve