Prvi 6 pregleda 04. studenoga 2016.

''Vojska od 500 pomoćnika dolazi s Bieberom u Zagreb!''

Justin Bieber
Instagram

Glavni organizator Joe Bašić nam je otkrio sve detalje u vezi koncerta godine

Ususret najvećem glazbenom događaju godine - koncertu Justina Biebera u zagrebačkoj Areni, kojem će prisustvovati i brojni poznati Hrvati, razgovarali smo s glavnim i odgovornim za organizaciju spektakla, direktorom tvrtke MPG, Joeom Bašićem.

Sada je potvrđeno, karata više nema! Naime, prodano je i 500 dodatno puštenih ulaznica:

- Dodatnih 500 ulaznica nedavno puštenih u prodaju nestalo je u roku samo nekoliko sati. Danas u 11 sati u prodaju kreće posljednji kontigent Ultimate Croatian Fans ulaznica koje je omogućio Otvoreni radio, a one uključuju ulaz u fan pit te suvenir s turneje - službenu fotografiju - rekao nam je Joe Bašić.

Kupci ulaznica za ovaj koncert dolaze iz cijelog svijeta: SAD-a, Južne Afrike, Engleske, Njemačke, a neki će potegnuti čak iz daleke Kanade i Brazila kako bi slušali i gledali najpoznatijeg pjevača današnjice.

- U srijedu 9. studenog očekujemo prepunu Arenu Zagreb s više od 17.000 najvećih obožavatelja - potvrdio je organizator, zato ne možemo ni zamisliti koliko će nestrpljivi biti obožavatelji čekajući u redu za ulazak.

 

📸: @olav

A photo posted by Purpose Tour | Next: Vienna (@purposetour) on

Oni koji neće čekati u redu su vlasnici VIP karata koji su za svoje ulaznice izdvojili čak do 14.000 kuna, ovisno o paketu koji su odabrali. 

- Pobrinuli smo se za zanimljive i bogate VIP pakete koji su uključivali brojne poklone i posebne pogodnosti kako bi svi oni koji se odluče za ovakvo iskustvo pamtili koncert cijeli život. Ulaznice su otišle u ruke obožavatelja iz cijelog svijeta koji su odlučili Justinov nastup pogledati baš u Zagrebu, a drago nam je da je odaziv fanova za ovu vrstu ulaznica bio iznimno velik - govori Bašić.

U Justinovoj pratnji dolaze svi pjevači, plesači i članovi bendova koji će izaći na pozornicu uz Justina te osobe zadužene za organizaciju i produkciju prelaze brojku od 500 osoba. Tu su naravno uključeni i svi oni koje ne vidimo, a koji se brinu za to da cijeli koncert prođe odlično te da svi posjetitelji uživaju u neviđenom spektaklu. 

- Koncert Justina Biebera zasigurno je najveći međunarodni projekt na kojem smo radili. Ovaj talentirani glazbenik svojim je albumima i hitovima obilježio povijest te srušio sve rekorde, a broj njegovih obožavatelja svakim je danom sve veći. Sa svim tim na umu, možemo reći da je organizacija ovog koncerta bila izazov koji smo uspješno savladali - zadovoljan je Joe Bašić.

Sve novosti u vezi koncerta Justina Biebera redovito čitajte na COOL-u. :)

 
Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?