Prvi 3203 pregleda 03. prosinca 2019.

Voliš Harryja Pottera? To znači da si dobra osoba

hp_aesthetic_/instagram

Ako si fan popularnog čarobnjaka onda imamo dobre vijesti za tebe.

Prva knjiga o čarobnjaku Harryju Potteru i njegovim prijateljima svjetlo dana je ugledala prije više od 20 godina. Ako si fan knjiga o magičnim napicima, čarobnim štapićima i borbama protiv zla, imamo vijesti koje ćete razveseliti.

Istraživanje je pokazalo da su ljubitelji ove franšize dobre osobe!

Razvijenija empatija

via GIPHY

Dakle, znanstvenici tvrde da pravi obožavatelji imaju razvijeniju empatiju prema manjinama. Fanovi su vidjeli nepravdu u čarobnjačkom svijetu pa je bolje primjećuju i u stvarnom životu.

Mi se totalno slažemo s njima, a ti?

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 1234567890

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!