Prvi 433 pregleda 11. siječnja 2018.

Voliš Igru prijestolja? Ovaj hotel u Finskoj stvoren je za tebe

SnowVillage/Facebook
Voliš Igru prijestolja? Ovaj hotel u Finskoj stvoren je za tebe Voliš Igru prijestolja? Ovaj hotel u Finskoj stvoren je za tebe Voliš Igru prijestolja? Ovaj hotel u Finskoj stvoren je za tebe Voliš Igru prijestolja? Ovaj hotel u Finskoj stvoren je za tebe Voliš Igru prijestolja? Ovaj hotel u Finskoj stvoren je za tebe

Sada možeš ući u svijet omiljene serije, prošetati Igrom prijestolja pa i uživati u ledenim skulpturama.

Dvadeset milijuna kilograma snijega, 350 tisuća kilograma kristalnog, prirodnog leda i Snježno selo u Laponiji je bilo spremno za novu transformaciju.

Ako si uvijek zamišljao kako bi bilo kročiti u ledeni svijet  Igre prijestolja sada imaš priliku barem zaviriti u njega.  HBO Nordic i SnowVillage u Laplandu osmislili su hotel posvećen toj popularnoj seriji.  

Željezni tron koji čeka svog vladara, plavi white walkeri i ledeni zmajevi čekaju posjetioce. Ako ti ne smeta hladnoća do -5 stupnjeva, ulaz u hotel platit ćeš 13 funti, a noćenje stoji oko 147 funti. A pazi sad, ovdje se može i vjenčati u posebnoj ledenoj kapelici - za one kojima ne smeta nešto deblje odijelo i vjenčanica.

 

A post shared by SnowVillage (@snowvillagefinland) on

 

A post shared by SnowVillage (@snowvillagefinland) on

 

A post shared by SnowVillage (@snowvillagefinland) on

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mateaa244

    ovo je odlično!
  • Avatar miss

    miss

    Ja obozavam